vanserijska ljepotica

Jednu od najljepših žena svijeta rijetko viđamo u golišavom izdanju, a ona s godinama izgleda samo sve bolje!

Jessica Alba (Foto: Instagram) Jessica Alba (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Alba (Foto: Instagram) Jessica Alba - 2 Jessica Alba (Foto: AFP) Jessica Alba i Cash Warren (Foto: AFP) Jessica Alba (Foto: Getty Images) +0 Jessica Alba (Foto: AFP) Galerija

Jessica Alba od početka karijere krasi liste najljepših žena svijeta i paparazzi je prate u stopu, a sada su je uspjeli fotografirati u badiću na obiteljskom odmoru u Meksiku.

Američka glumica Jessica Alba (40) s obitelji je otputovala na odmor u Meksiko, gdje su ih na plaži snimili paparazzi.

Pogledaj i ovo showbuzz Turbulentan odnos Srpski zet voli mlađe djevojke, a prije liječnice bio je s holivudskom slatkicom kojoj su roditelji branili vezu

Iako od početka karijere krasi liste najljepših žena svijeta, Jessicu rijetko imamo priliku vidjeti razgolićenu, a ne pristaje ni na golišave scene u filmovima, pa su njezine fotke u badiću prava rijetkost.

U neobičnom ružičastom modelu s tajicama i minijaturnom bikiniju Jessica je pokazala svoju zavidnu figuru, a ovaj put se nije obazirala na znatiželjne poglede te je uživala u zabavi sa suprugom i djecom.

I dok se mnogi ne mogu nadiviti što u 40. izgleda kao da joj je dvadesetak, Jessica nije uvijek bila zadovoljna sobom.

Početkom 2000-ih priznala je i da se borila s anoreksijom jer je bila opsjednuta težinom, no sada je posvećena zdravom načinu života. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jessica Alba (@jessicaalba)

Inače, Jessica je od 2008. u braku s filmskim producentom Cashom Warrenom, s kojim ima kćeri Honor i Haven te sina Hayesa. 

Za glumu se zainteresirala još kao dijete, a kad joj je bilo 11 godina, nagovorila je mamu da je odvede na natjecanje na Beverly Hillsu. Na njemu je pobijedila i dobila prvu nagradu, besplatne satove glume. Uskoro je dobila svojeg agenta, a s 13 godina dobila je prvu ulogu u filmu "Ljetno kampiranje".

Svjetsku slavu stekla je u seriji "Anđeo tame", a uslijedile su uloge u filmskim hitovima poput "Honey", "Fantastična četvorka" i "Valentinovo", koje su joj osigurale zvjezdani status.

Glumica je 2011. pokrenula i tvrtku The Honest Company, koja se bavi proizvodnjom proizvoda široke potrošnje, među kojima su dječje pelene i kozmetika, a samo godinu dana kasnije zbog svoje je kompanije nominirana za najmoćniju ženu godine.

Alba je i velika humanitarka i svojedobno je držala besplatne satove glume kako bi sakupila novac za istraživanje AIDS-a.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso (Foto: Instagram) Ana Sasso (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Ana Sasso (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Ana Sasso (Foto: Facebook) +3 Ana Sasso (Foto: Facebook) Nekad i sad Ana Sasso prvi put u javnosti poslije dugo vremena, evo kako izgleda 38 godina nakon reklame zbog koje je postala seks-simbol!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Indira Levak Celebrity Vatrena Indira u pripijenoj koži obznanila vijest kojom je raspametila obožavatelje: "Samo što nije…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene