tko bi rekao!

Za njihovu tajnu vezu saznalo se zbog strašne nesreće, a nekadašnja slatkica sada je otkrila detalj koji je sve iznenadio

Jennifer Grey (Foto: Profimedia) Jennifer Grey (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jennifer Grey (Foto: Profimedia) Galerija

Jennifer Grey je 80-ih godina bila u tajnoj vezi s Matthewom Broderickom, a za njihovu vezu se saznalo zbog prometne nesreće. Sada je u memoarima otkrila brojne detalje iz tog vremena.

Jennifer Grey je postala svjetska zvijezda nakon što je utjelovila Baby u hit-filmu "Prljavi ples", a nekadašnja ljepotica koja je uništila izgled brojnim plastičnim operacijama u novim je memoarima otkrila brojne detalje iz svog privatnog života.

Pogledaj i ovo Goran Višnjić u spotu Madonne - 5 lako ga je odabrala! Goran Višnjić prije 26 godina ljubio je najveću kraljicu popa, na YouTubeu postoji snimka gdje je sve zabilježeno!

Između ostalog je priznala da je Madonnina pjesma "Express yourself" inspirirana upravo njezinim ljubavnim životom. Točnije, Jenniferin prekid s glumcem Matthewom Broderickom tema je tog hita iz 1989. godine.

Grey i Broderick upoznali su se na setu filma 1985. godine te su neko vrijeme bili u vezi. Jennifer je u to vrijeme bila zvijezda u usponu, a ona i Matthew su se svojedobno čak i zaručili. Zajedno su proveli četiri godine, a nakon prekida je glumica ljubila Johnnyja Deppa.

U to je vrijeme postala i bliska prijateljica s pop-kraljicom. "Rekla mi je u jednom trenutku da je napisala pjesmu "Express yourself" o mom prekidu s Matthewom. Dok sam bila u vikendici s Johhnyjem došla je do nas te me pozvala da sjednem u njezin auto. Rekla mi je da poslušam pjesmu koju je napravila, a o meni je", napisala je Grey u knjizi.

Za tajnu vezu Jennifer Grey i Matthewa Brodericka saznalo se 1987. godine nakon što su doživjeli prometnu nesreću u Irskoj. U sudaru s drugim automobilom poginulo je dvoje ljudi, a glumica je završila na operaciji leđa. Broderick je vozio, a njihova romansa otkrivena je nakon tog incidenta.

Nakon veza s Broderickom i Johhnyjem Deppom, Jennifer se udala za glumca Clarka Gregga. Par je zajedno dobio kćer, a lani su se rastali nakon 19 godina braka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene