"Žena za sva vremena"

Karleuša javno nahvalila Jovanu Joksimović: "Rijetke su žene koje ostavljaju bez daha i vraćaju vjeru u novinarsku profesiju''

Jelena Karleuša Jelena Karleuša Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša i Jovana Joksimović - 3 Jelena Karleuša i Jovana Joksimović - 4 Jelena Karleuša i Jovana Joksimović - 5 Jelena Karleuša i Jovana Joksimović - 2 Željko i Jovana Joksimović - 2 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 3 +20 Jelena Karleuša - 4 Galerija

Jelena Karleuša gostovala je u emisiji "Uranak" u kojoj je o svemu pomalo razgovarala s Jovanom Joksimović.

Regionalna pjevačica Jelena Karleuša preko društvenih mreža  zahvalila je voditeljici Jovani Joksimović na iskrenom i divnom razgovoru. 

Objavila je niz fotografija na kojima poziraju zagrljene i nasmiješene, a Jelena na sebi ima ultrakratku roza haljinicu i neobične roza sunčane naočale.

Jovana je nosila crnu suknju na koju je kombinirala ljubičastu bluzu s narančasto-crnim detaljima.

U emisiji su razgovarale o Jeleninim dvama novim albumima "Alfa" i "Omega" koja su u roku nekoliko dana postala dva najslušanija albuma na svim glazbenim ljestvicama, a dotaknule su se i privatnog života. 

"Rijetke su žene koje ostavljaju bez daha svojom ljepotom, mirnoćom, inteligencijom i stavom. Uživala sam u razgovoru s jednom takvom, vjerojatno i najvećom novinarskom - voditeljskom zvijezdom koja je stvarno žena za sva vremena. Jovana, hvala za divnu najavu, ozbiljan i hrabar razgovor i vjeru u novinarsku profesiju", napisala je Karleuša.

Pratitelji su im u komentarima pisali mnoštvo komplimenata na račun izgleda. 

Karleuša svoje obožavatelje svakodnevno časti i seksi prizorima na Instagramu, na kojem je s razlogom prati 2,4 milijuna ljudi, a često je i na meti kritika zbog pretjeranog uređivanja fotografija.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Eddie Cahill Eddie Cahill Eddie Cahill Eddie Cahill +13 Eddie Cahill Nekad i sad Sjećate se Taga, zgodnog i mlađahnog dečka Rachel iz Prijatelja? Evo kako izgleda 23 godine kasnije

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 3 +18 Mia Negovetić na Instagramu - 5 Celebrity Naša pjevačica drastično promijenila imidž, ošišala se na fudbalerku, evo kakve su reakcije na tu njezinu veliku promjenu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene