definitivno pretjerala!

Divili su joj se zbog ljepote koju je uništila s previše zahvata, a sada se pohvalila viješću koja je mnoge iznenadila

Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Afp 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Saul Lisazo, Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) Saul Lisazo, Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) Gabriela Spanic (Foto: Instagram) +0 Gabriela Spanic (Foto: AFP) Galerija

Gabriela Spanic na Instagramu se pohvalila da se vraća glumi nakon sedam godina pauze i tumači jednu od glavnih uloga u telenoveli "Ako nas napuste".

Venezuelanska glumica i manekenka Gabriela Spanic stekla je slavu u telenovelama "Otimačica", "Uljez" i "Za tvoju ljubav", a zbog tih uloga je dobro poznata i hrvatskim gledateljima. 

Pogledaj i ovo showbuzz kralj telenovela Glavni junak "Esmeralde" nije se puno promijenio od dana najveće slave, a u posljednje vrijeme proživljava privatnu tragediju

47-godišnja Gabriela se sada nakon sedam godina pauze od malih ekrana vraća u novoj seriji "Ako nas napuste" u kojoj igra jednu od glavnih uloga. Lijepom viješću se pohvalila i na svom Instagramu te je istaknula da joj je drago što će ponovo glumiti. 

Spanic je utjelovila Fedoru Montelongo koja je uvjerena da ima dobar brak i obitelj, no onda sazna da ju suprug Sergio godinama vara. Odluči ga napustiti i promijeniti svoj život te se zaljubi u sina svoje prijateljice Alicije. 

Gabriela, koja je porijeklom iz naše zemlje, posljednjih godina je u središtu pozornosti zbog svog izgleda. Dok je nekad izazivala divljenje žena i muškaraca diljem svijeta, sada šokira onime što je napravila svom licu estetskim operacijama i botoksom. Spanic nema nijedne bore zbog kozmetičkih zahvata, no istodobno ima previše napuhnute obraze koji se ističu kad se pokušava nasmiješiti. 

To se može vidjeti i na njezinim objavama na Instagramu gdje je prati dva milijuna ljudi. Spanic je jako aktivna i otkriva kako izgleda njezin privatan život, a prošle godine je sudjelovala u televizijskom, plesnom showu u kojem je oduševila zavidnom linijom i plesačkim sposobnosti. Ipak, to je palo u sjenu njezinog lica koje je previše sređivala zahvatima. 

Obožavatelji na društvenim mrežama su joj poručili da je pretjerala sa svime. "S nekoliko bora bi izgledala privlačnije nego s tim umjetnim licem", jedan je od komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv)

Gabriela se u veljači prošle godine i potpuno skinula i pozirala na stijenama čime se pohvalila na Instagramu. "Volim biti potpuno odjevena ili potpuno gola. Ne volim ništa polovično", napisala je Gabriela uz svoju razgolićenu fotografiju prisjetivši se riječi glumačke dive Marilyn Monroe.

Usto, nedavno je za Majčin dan podijelila video s njezinim fotografijama na kojima je pozirala potpuno gola dok je bila trudna. Inače, glumica ima sina Gabriela (12) kojeg je dobila s biznismenom Neilom Perezom, a iza sebe ima i razvod s kolegom Miguelom de Leonom (59). Bili su u braku od 1997. do 2003. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene