"ali da budem iskren..."

Dječja zvijezda iz "Malcoma u sredini" otkrila brutalnu stvarnost popularnosti u tim godinama, a priznao je i kada se prvi put gledao u kultnom sitcomu!

Frankie Muniz Frankie Muniz Frankie Muniz/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Frankie Muniz - 1 Erik Per Sullivan, Frankie Muniz, Justin Berfield, Chris Masterson Frankie Muniz Frankie Muniz - 18 Frankie Muniz - 17 Frankie Muniz - 16 Frankie Muniz - 15 Frankie Muniz - 14 Frankie Muniz - 13 Frankie Muniz - 12 +20 Frankie Muniz - 11 Galerija

Frankie Muniz otvorio je dušu o vremenu kada je bio omiljeni dječji glumac 2000-ih.

Tijekom epizode serije "I'm A Celebrity… Makni me odavde!", 38-godišnji glumac Frankie Muniz priznao je kako nije znao koliko je uspješan bio njegov kultni sitcom "Malcolm u sredini" kada se emitirao diljem svijeta prije više od 20 godina.

"Sad više cijenim to što sam stariji i što sam se udaljio. Kao dijete, samo bi se pojavio i rekao: 'Koje su riječi?', izjavio je u kampu u afričkoj džungli.

Pogledaji ovo Frankie Muniz - 2 Nekad i sad Zbog uloge kojom se proslavio za njega zna cijeli svijet, ali on se uopće ne sjeća svog velikog uspjeha koji je postigao u životu!

Bivši glumac koji je postao vozač trkaćih automobila također je otkrio da zapravo nije gledao seriju 14 godina nakon posljednje sezone komedije 2006.

Jeste li gledali "Malcoma u sredini"?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

"Znao sam da se to ljudima sviđa jer su mi svi rekli. Ali da budem iskren, nisam gledao seriju do prije možda četiri godine. Pogledao sam svih 151 epizoda", dodao je.

Pogledaji ovo Frankie Muniz Nekad i sad Bio je omiljena tinejdžerska zvijezda, a onda ga je okrutna bolest natjerala da promijeni način života

"Bila je to tako čudna stvar, jer sam mislio da je show potpuno drugačiji. Čak i likovi za koje sam mislio da su sjajni, zapravo nisu bili sjajni. A likovi za koje sam mislio da su glupi bili su najbolji likovi", rekao je.

Frankie je također ispričao grupi kako je bilo kao dijete na setu i detaljno opisao koliko sati djeca mogu raditi.

"Imaju zakone o dječjem radu. Dakle, od toga koliko ste stari do možda 15, možete raditi samo devet i pol sati. Ali u to morate ugurati tri sata škole', objasnio je.

Pogledaji ovo Erik Per Sullivan - 5 Zanimljivosti Kamo je nestao Dewey iz "Malcolma u sredini"? Ni njegov brat iz serije ne zna puno o njemu, ali otkrio je pokoji detalj: "To je dobro za njega"

"Mislim da kad bih zbrojio slobodne dane koje sam imao, to bi moglo biti 30 u 12 godina", zaključio je. 

Muniz je objasnio da je bio na vrhuncu svoje karijere kada je odlučio prestati glumiti i nastaviti karijeru utrka.

Zvijezda je svoju holivudsku karijeru ostavila po strani kako bi se usredotočila na vožnju trkaćih automobila, a kratko je bio i bubnjar benda You Hang Up od 2012. do 2014.

Pogledaji ovo Frankie Muniz (Foto: IMDB) Nekad i sad Pamtimo ga kao malog genijalca iz hit-serije, od tada je ostao gotovi isti, ali ima jedna novost!

"Nazvao sam svoje agente i menadžere u stilu: 'Trenutno se ne želim baviti glumom. Usredotočit ću se na utrke", nastavio je.

"Čak i kad sam bio bio sam nominiran za nagrade i takve stvari. Išao sam na dodjele nagrada i doslovno sam se osjećao kao izopćenik. Nisam se osjećao u stilu da je to nešto moje", dodao je. 

Pogledaji ovo showbuzz Zanimljivosti Ne sjeća se da je snimao kultnu seriju, a sreću je pronašao s kolegicom s kojom će dobiti bebu

Muniz se tijekom godina suočavao sa zdravstvenim problemima, uključujući devet potresa mozga, kao i male moždane udare za koje je nedavno otkrio da su aure migrene nakon službene dijagnoze.

Također je pretrpio niz ozljeda dok je bio profesionalni vozač trkaćih automobila, kao što su slomljena leđa.

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Kolb, TLZP Marija Kolb, TLZP Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP +33 Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP Celebrity Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 5 +27 Lana Jurčević - 6 Celebrity Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene