''vrijeme stani!''

Franka Batelić objavila je niz obiteljskih fotografija s ljetovanja, kćerkica i sin kradu srca, a evo kako su se to zabavljali!

Franka Batelić Franka Batelić Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 5 Franka Batelić - 6 Franka Batelić - 7 Franka Batelić - 8 Franka Batelić - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 +21 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić podijelila je gomilu obiteljskih fotografija s ljetovanja pa pokazala kako su izgledali njihovi trenuci sreće na moru.

Naša pjevačica Franka Batelić podijelila je gomilu obiteljskih fotografija i njima raznježila svoje pratitelje na Instagramu.

Franka je u dvije različite objave pokazala prekrasne prizore mora i znamenitosti koje su obišli, a na nekima od njih pozirala je i sa svojim suprugom Vedranom Ćorlukom i dječicom Gretom i Viktorom.

Fotografijama je posvetila i posebne opise.

"Ljubav kroz slike ljeta 2023. Vrijeme stani da još barem na kratko osjetim ljepotu ovih trenutaka. Hvala mojim mališanima što me ponovno uče gledati svijet kroz oči djeteta, tako je jednostavno, a najljepše", napisala je uz prvu objavu koja počinje prekrasnom fotografijom na kojoj Franka visoko drži bebu Gretu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

"Mali trenuci sreće koji život čine. Uhvatila sam ih i čuvam ih, zauvijek", pisalo je uz drugu objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

S početka odmora i njezin suprug se pohvalio zajedničkom fotografijom na kojoj su pozirali na jahti i uživali u plovidbi, a Franka je Vedrana uhvatila i dok se s Viktorom igrao na molu dok nije primijetio, a snimka je pokazala koliko je brižan otac.

Podsjetimo, Franka i Vedran u braku su od 2018. godine. Sina Viktora dobili su u siječnju 2020. godine, a u studenom prošle godine ne svijet je došla i njihov kćerkica Greta. Par je prije vjenčanja bio u vezi šest godina, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 1 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 14 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 12 Ivana Mišerić i Nives Celzijus - 2 +29 Ivana Mišerić i Nives Celzijus - 3 Celebrity Evo zašto Nives Celzijus ne može odvojiti pogled od tijela naše lijepe voditeljice, brutalni badić s prorezima sve je raspametio!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 +26 Maja Šuput - 3 Celebrity Maji Šuput izvirile grudi u neobičnoj haljini, a neki su se i našalili na njezin račun: "Je l' na pravoj strani?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene