Puno razloga za sreću

Naša pjevačica vješto je sakrila trbuh u petom mjesecu trudnoće, a kolega s kojim čeka dijete nije skidao osmijeh s lica!

Eni Jurišić Eni Jurišić Davor Pongračić/Cropix 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Jurišić Vjeko Ključarić i Eni Jurišić Vjeko Ključarić i Eni Jurišić Matija Cvek i Eni Jurišić Matija Cvek i Eni Jurišić Matija Cvek i Eni Jurišić Eni Jurišić Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 2 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 3 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 4 +15 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 5 Galerija

Eni Jurišić nedavno je otkrila da je trudna, a sada je zablistala na dodjeli nagrada Cesarica gdje je imala i razlog za slavlje.

Pjevačica Eni Jurišić bila je jedna od zvijezda večeri na svečanoj dodjeli nagrada Cesarica za 2022. godinu.

Pogledaj i ovo Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 6 Vjenčanje kao iz bajke Vjenčao se mladi hrvatski glazbeni par koji se upoznao na snimanju emisije, a na slavlju je bio i dobitnik Porina s djevojkom!

Pjesma "Trebaš li me" koju je otpjevala u duetu s Matijom Cvekom proglašena je hitom godine, a pjevačica se uspjehom pohvalila i na svojem profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JK. (@enijurisic)

Eni je na dodjelu došla u pratnji supruga i kolege Vjekoslava Ključarića s kojim čeka i prvo dijete.

Budući roditelji nisu skidali osmijeh s lica, a pjevačica, koja je trudna već pet mjeseci, trbuh je vješto sakrila širokim crnim sakoom.

Eni je sretnu vijest otkrila tek nedavno za časopis Gloria, a potvrdila je i da će roditi djevojčicu.

"Nastup na Dori imat će još više smisla i bit će mi to najdraža uspomena. Osim toga, neću biti prva koja je ondje pjevala trudna. Sjetimo se samo kako je to 2001. uspješno učinila Vanna", kazala je tada Eni koja će se na ovogodišnjoj Dori predstaviti s pjesmom "Kreni dalje", a u slučaju da pobjedi, moglo bi se dogoditi da joj termin porođaja bude baš u vrijeme Eurovizije u Liverpoolu.

Otkrila je i da trudnoća dobro protječe i da joj pomažu savjeti i iskustva prijatelja, a svoje uzbuđenje zbog dolaska prinove podijelio je i budući tata.

"Imamo i nekoliko favorita za ime, ali još nije pala definitivna odluka. Vjerojatno ćemo tu informaciju svi zajedno saznati tek kad se malena rodi. Naša želja je da na svijet dođe u Rijeci. Eni i ja smo jako povezani i u svemu zajedno, pa planiram biti s njom i na porođaju - makar u nesvijesti", našalio se Vjeko, koji misli i da će on i Eni biti popustljivi roditelji.

Podsjetimo, Eni i Vjekoslav upoznali su se u talent showu 2016. godine, a vjenčali su se u svibnju 2022. na otoku Krku.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić - 2 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 2 +17 Luka Nižetić Nekad i sad Luka Nižetić drastično promijenio imidž, evo kakve su reakcije njegovih fanova: "Ma jesi li to ti? Za ne prepoznati!''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mickey Rourke - 1 Mickey Rourke - 2 Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) +4 Mickey Rourke i Anastassija Makarenko (Foto: Getty Images) Nekad i sad Bivši seks simbol otužnom pojavom i izobličenim licem izaziva zgražanje, a estetskim zahvatima podvgrnuo se iz nekoliko razloga

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene