U kratkom topiću

Naša pjevačica u petom mjesecu trudnoće prvi put pokazala trbuh, koji je dosad uspješno skrivala odjećom!

Eni Jurišić - 1 Eni Jurišić - 1 Davor Pongračić/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Jurišić - 3 Eni Jurišić - 4 Eni Jurišić i Matija Cvek Eni Jurišić i Matija Cvek Vjeko Ključarić i Eni Jurišić Vjeko Ključarić i Eni Jurišić Eni Jurišić Matija Cvek i Eni Jurišić Matija Cvek i Eni Jurišić Matija Cvek i Eni Jurišić +19 Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 2 Galerija

Eni Jurišić nastupila je na dodjeli nagrade Zlatni Studio, na kojoj je prvi put pokazala trudnički trbuh.

Pjevačica Eni Jurišić nedavno je otkrila da će postati majka, a iako je u petom mjesecu trudnoće, trbuh je dosad vješto skrivala odjećom.

Pogledaj i ovo Severina i Petar Grašo odakle joj snaga za sve? Unatoč turbulentnom životnom periodu Seve se bez problema šali na svoj račun: ''Grašo mi je rekao da izgledam kao da sam izašla iz friteze''

No na svečanoj dodjeli medijske nagrade Zlatni Studio odlučila ga je konačno pokazati, i to u kratkom topiću.

Eni se na događaju pojavila u upečatljivom izdanju, u kojem je svakako bila mamac za poglede, a osim što je bila i jedna od izvođača, opet je imala razlog za slavlje.

S kolegom Matijom Cvekom osvojila je nagradu za pjesmu godine za njihov duet "Trebaš li me", koji je i na nedavnoj dodjeli nagrade Cesarica proglašen hitom 2022.

Iz publike ju je vjerno bodro njezin suprug i kolega Vjekoslav Ključarić.

Eni je vijest o dolasku prinove otkrila za časopis Gloria, a potvrdila je i da će roditi djevojčicu.

"Nastup na Dori imat će još više smisla i bit će mi to najdraža uspomena. Osim toga, neću biti prva koja je ondje pjevala trudna. Sjetimo se samo kako je to 2001. uspješno učinila Vanna", kazala je tada Eni, koja će se na ovogodišnjoj Dori predstaviti s pjesmom "Kreni dalje", a u slučaju da pobijedi moglo bi se dogoditi da joj termin porođaja bude baš u vrijeme Eurovizije u Liverpoolu.

Otkrila je i da trudnoća dobro protječe i da joj pomažu savjeti i iskustva prijatelja, a svoje uzbuđenje zbog dolaska prinove podijelio je i budući tata.

"Imamo i nekoliko favorita za ime, ali još nije pala definitivna odluka. Vjerojatno ćemo tu informaciju svi zajedno saznati tek kad se malena rodi. Naša želja je da na svijet dođe u Rijeci. Eni i ja smo jako povezani i u svemu zajedno, pa planiram biti s njom i na porođaju - makar u nesvijesti", našalio se Vjeko, koji misli i da će on i Eni biti popustljivi roditelji.

Podsjetimo, Eni i Vjekoslav upoznali su se u talent showu 2016. godine, a vjenčali su se u svibnju 2022. na otoku Krku.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša +4 Dijana Mayer i Zlatko Mateša Celebrity Zlatko Mateša nakon tri propala braka i prekida s 34 godine mlađom pronašao je sreću s poznatom epidemiologinjom

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput pokazala kako se zabavlja sa sinčićem Bloomom, a ovakvu je još nismo vidjeli: "Tko je ovdje dijete?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene