nije znala što sa sobom

Ella Dvornik razmišlja o profilu na stranici za odrasle? Novim videom sve je zbunila: ''Neću vam lagati''

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik i Filip Gežin - 1 Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik +18 Ella Dvornik - 1 Galerija

Ella Dvornik objavila je šalu na račun pada društvenih mreža, a mnogi su to protumačili malo drukčije.

Prije nekoliko dana nakratko je stao cijeli svijet nakon što su pali Instagram i Facebook pod vlasništvom Mete, a nakon te neočekivane situacije internetom su se počele širiti razne šale.

Među njima je i influencerica Ella Dvornik, koja je priznala da i sama nije znala što sa sobom, pa je krenula pretraživati platformu za odrasle.

Pogledaji ovo Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik se pohvalila da je konačno uspjela nadmašiti mamu Danijelu: "Znala sam da si ljubomorna"

Objavila je video u kojem u panici pretražuje po internetu i pije vodu kako bi se smirila pa je u opis dodala:

"Influenceri kad padne Instagram i krenu guglati OnlyFans", napisala je u opisu videa i nasmijala mnoge.

"Neću vam lagati", našalila se u opisu objave, a mnogi su to shvatili kao njezin mogući nagovještaj da i sama jednog dana otvori profil na OnlyFansu.

@elladvornik

Necu vas lagat…

♬ Horror, Fear, Mystery, Suspense, Criminal, Terror, Halloween, Movie, Soundtrack, OST, TV Game, Creepy(1323087) - SAKUMAMATATA

Podsjetimo, Ella je trenutačno u procesu razvoda od Charlesa Pearcea, s kojim je provela deset godina, od čega četiri u braku, a zajedno su dobili i dvije kćeri, Balie i Lumi, Nou nedavno se počelo pričati da ima novog partnera nakon što je snimljena u društvu producenta Filipa Gežine na jednom koncertu, a kasnije je objavila i fotografiju s njim u priči na Instagramu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Čagalj Jole - 2 Joško Čagalj Jole - 1 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 6 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 7 +24 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 8 Celebrity Jole pokazao svoje prekrasne kćeri i ženu, a opisom uz fotografiju sve je oborio s nogu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar - 3 Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar +25 Kaja Vidmar - 2 Celebrity Vrsaljkova Kaja oglasila se nakon dugo vremena pa sve rastopila fotkom, javnosti još nisu otkrili nešto što sve baš jako zanima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene