kome li je posvećeno?

Ella Dvornik objavila pa izbrisala video u kojem izgovara teške stihove, svi se pitaju jesu li nekome upućeni

Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik i Filip Gežin - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik Ella Dvornik +20 Ella Dvornik - 4 Galerija

Ella Dvornik objavila je video u kojemu pjeva svoje nove, poprilično zanimljive stihove, pa je pratitelje potaknula na razmišljanje kome li su posvećeni.

Naša popularna influencerica Ella Dvornik često sa svojim pratiteljima dijeli trenutke iz privatnog života, ali ovoga je puta snimila video u kojemu pjeva stihove svoje nove pjesme.

Video je snimila u autu te ga je podijelila na svom TikTok profilu. Međutim, čini se da ga je 33-godišnja influencerica ipak odlučila obrisati.

Ella je pjevala o neimenovanom muškarcu, a sudeći po tadašnjem opisu videa, nova pjesma bi trebala izaći na Dan žena, 8. ožujka.

Pogledaji ovo Stela Rade Celebrity Ella Dvornik o hitu naše mlade glazbenice koja nije prošla na Doru: ''Tu definitvno nešto smrdi!''

"Idem van, jer ulice, jer ulice, ulice zovu me… 08.03.", stajalo je u opisu objavljenog videa.

"Još je okus na usnama od svih tvojih go*ana koje sam gutala jer sam si vjerovala da još volim te, volim te. Ajde goni se, goni se ti i ta tvoja kuja. Ne želim da znam za vas dvoje. Crknite, odje*ite. Ja znam da si ti sve što ja ne trebam, idem van...", otpjevala je Ella.

Mislite li da je Ella spomenute stihove posvetila bivšem mužu?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Podsjetimo, Ella je trenutačno u procesu razvoda od Charlesa Pearcea, s kojim je provela deset godina, od čega četiri u braku, a zajedno su dobili i dvije kćeri, Balie i Lumi.

Ella je i nedavno potaknula glasine kako ima novog partnera nakon što je snimljena u društvu producenta Filipa Gežine na jednom koncertu, a sada je njihova zajednička fotografija osvanula i na njezinu profilu na Instagramu.

Pogledaji ovo Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik objavila je prvu fotografiju s mladim producentom za kojeg se šuška da joj je novi partner, o svemu mudro šute!

Ella i Filip pozirali su u automobilu, a influencerica nije ništa pisala, nego je označila profil mladog producenta i u pozadinu stavila pjesmu ''Money''.

Dvojac je prvo viđen na "Megadance" partyju u Areni Zagreb, a njihove prisne fotografije brzo su se proširile društvenim mrežama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift Taylor Swift i Travis Kelce na Super Bowlu Lana Del Rey, Taylor Swift, Blake Lively i Ice Spice Lana Del Rey, Taylor Swift, Blake Lively i Ice Spice +25 Lana Del Rey, Taylor Swift, Ice Spice Celebrity Svjetska zvijezda o kojoj se trenutačno najviše priča zabrinula je fanove na posljednjem nastupu: ''Treba joj odmor...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina - 4 +25 Severina - 1 Celebrity Severina se snimala u ogledalu, a pažnju je ukrala fotografija na pozadini njezina mobitela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene