''hvala na povjerenju''

Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

Ivana Petrović Ivana Petrović Vedran Peteh/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Petrović Ivana Petrović Ivana Petrović In Magazin: Ivana Petrović - 4 In Magazin: Ivana Petrović - 5 In Magazin: Kumovi - 2 In Magazin: Kumovi - 3 In Magazin: Kumovi - 4 In Magazin: Kumovi - 5 In Magazin: Kumovi - 1 +9 In Magazin: Supertalent - 1 Galerija

Nova TV je ostvarila četiri nominacije u finalnoj utrci za nagradu Zlatni studio, a dobitnica je Ivana Petrović u kategoriji najbolje TV novinarke.

Medijska nagrada Zlatni Studio već šestu godinu zaredom dodjeljuje se najboljima u svijetu filma, kazališta, glazbe, radija i televizije.

Među nominiranima su i ove godine bila omiljena lica i formati Nove TV.

Ivana Petrović dobila je nagradu u kategoriji najbolje TV novinarke. 

''Hvala svima koji su mi dali svoj glas. Meni je osobito drago da sam ove godine dobila svoju nagradu jer naime - ove godine se navršava 20 godina da sam došla raditi na Novu TV. Hvala na povjerenju, kolegama urednicima, fantastičnim snimateljima, montažerima, producentima, voditeljima, ovo je naša nagrada!'', rekla je Ivana.

Reporterka, komentatorica i urednica vanjske politike u informativnom programu Nove TV Ivana Petrović bila je nominirana u kategoriji za Najbolju TV novinarku. Ivana je jedna od najpoznatijih i najiskusnijih novinarki na hrvatskoj medijskoj sceni. Njezin novinarski put traje već više od 30 godina, a na njemu je izvještavala s najvažnijih hrvatskih i svjetskih događanja te je intervjuirala brojne poznate hrvatske i strane političare. Koautorica je knjige koja je nedavno dobila i drugo, dopunjeno izdanje - "Diplomatski pečat – sasvim osobno", a dobitnica je i mnogih strukovnih nagrada.

Za Najbolju domaću TV seriju nominirani su bili "Kumovi" čiji su živopisni i zanimljivi likovi osvojili srca brojnih gledatelja te su postali najgledanija serija u Hrvatskoj.

U kategoriji Najbolja TV zabava finalist je bio show "Supertalent". Nevjerojatni talenti i spektakularni trenutci i u jubilarnoj desetoj sezoni koja je završila krajem godine, oduševljavali su gledatelje, a oduševili su i publiku koja im je osigurala finale u ovoj medijskoj nagradi.

Novi format Nove TV "Riba na torti", nominiran je bio u kategoriji Najbolji reality show. Gledatelji su u ovom zabavnom showu imali

prilike zaviriti u domove poznatih osoba i vidjeti ih u potpuno drugačijem izdanju, a na kraju svakog tjedna kandidat s najboljim domaćinskim vještinama proglašen je pobjednikom tjedna. Publici se svidio ovaj format te ga je nagradila glasovima koji su mu osigurali ulazak u finale za osvajanje nagrade.

Prošle godine je Nova TV slavila s dvije osvojene nagrade. "MasterChef" je osvojio Zlatni studio u kategoriji Najboljeg reality showa, dok je u kategoriji TV zabava pobijedio show "Ples sa zvijezdama".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Rimac Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić +25 Josipa Čulina i Josip Pleslić Celebrity Tko je bivši muž Josipe Rimac? Dok je ona drmala političkom scenom, on je vješto izbjegavao medije, a s njezinim padom nije se znao nositi

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić Janica Kostelić Janica i Ivica Kostelić Janica i Ivica Kostelić +26 Janica Kostelić s djecom Celebrity Janica Kostelić snimljena s djecom i misterioznim muškarcem, zanimljivo je i što je navodno rekao dok su se šetali, odmah su krenula nagađanja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene