Jako neobičan print!

Haljina kakvu još niste vidjeli: Evo zašto su se za ovom majkom petero djece svi okretali!

Danielle Lloyd Danielle Lloyd Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Danielle Lloyd - 2 Danielle Lloyd - 3 Danielle Lloyd - 1 Danielle Lloyd - 4 Danielle Lloyd - 2 Danielle Lloyd - 1 Danielle Lloyd - 11 Danielle Lloyd - 10 Danielle Lloyd - 9 Danielle Lloyd - 8 +16 Danielle Lloyd - 7 Galerija

Danielle Lloyd snimljena je u haljini s printom golog ženskog tijela u kojem nikako nije mogla izbjeći paparazze na odmoru.

Britanska manekenka i televizijska zvijezda Danielle Lloyd pobrinula se da sve oči budu uprte u nju dok se opušta na odmoru u Dubaiju, gdje ju paparazzi nisu mogli ne primijetiti.

Ova 39-godišnja majka petero djece pažnju je privukla vitkom linijom koja je do izražaja došla zahvaljujući pripijenoj haljini sa zanimljivim printom, točnije odvažnim printom golog ženskog tijela. Takva se uputila na bazen hotela u kojem boravi i to bosa, a činilo se da joj objektivi uopće ne smetaju.

Danielle se na odmor uputila nakon što je otvoreno progovorila i opisala svoju problematičnu prošlost i probleme s mentalnim zdravljem.

"To je bilo kao da sam imala jako loše dane, zapravo sam bila jako potištena, imala sam puno problema i završila sam na rehabilitaciji. Bila sam stvarno depresivna. Zapravo sam u jednom trenutku razmišljala o tome da si oduzmem život ili sam osjećala stres zbog toga što sam u središtu pozornosti. Sve je to bilo previše", priznala je bivša djevojka s naslovnica u emisiji Nigela Faragea na GB Newsu.

Uz to se dotakla i traumatizirajućeg iskustva nakon operacije povećanja grudi, zbog koje je umalo izgubila život.

"Imala sam dosta problema s operacijama u prošlosti, posebno sa svojim grudima. Skoro sam umrla tijekom operacije i bilo je, bilo je jednostavno užasno", prisjetila se Danielle ružne prošlosti koja je danas daleko iza nje.

Danielle iza sebe ima jedan neuspjeli brak, s Jamiejem O'Harom koji je potrajao od 2012. do 2014. godine i s kojim je dobila tri sina, a trenutačno je udana za Michalea O'Neilla s kojim ima sina i kćer.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić +9 Zdravko Mamić Celebrity Osvanula nova fotografija Zdravka Mamića i mlade Hercegovke koju ljubi već mjesecima, zajedno su se zabavljali na svadbi dinamovca!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 5 +25 Žanamari Perčić - 6 Celebrity Žanamari Perčić u crvenoj opravici s dubokim dekolteom istaknula svoje bujne grudi: "Ženo ti ubijaš"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene