Ups!

Prelijepa glumica hrabro je preskočila jedan odjevni komad, a ispod minijaturnog topića naziralo se baš sve!

Blake Lively - 5 Blake Lively - 5 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively - 1 Blake Lively - 2 Blake Lively - 3 Blake Lively - 4 Blake Lively - 4 Blake Lively i Ryan Reynolds - 2 Blake Lively i Ryan Reynolds - 3 Blake Lively - 3 Blake Lively - 2 Blake Lively - 1 +15 Blake Lively i Ryan Reynolds Galerija

Blake Lively došla je na set u kratkom bijelom topiću ispod kojeg nije nosila grudnjak te su joj se zbog toga ocrtavale bradavice.

Jedna od najljepših žena svijeta i glumica Blake Lively uhvaćena je na setu tijekom snimanja svog novog filma "It Ends with Us" u New Yorku.

Pogledaj i ovo Blake Lively s mamom Elaine jako su slične Holivudska miljenica snimljena u društvu svoje majke, na prvi pogled će vam biti jasno što je od nje naslijedila!

Pojavila se s novom bakrenom bojom kose, a osim toga pažnju je privlačio i njezin ležerni, no opet pomalo provokativni stajling.

Naime, nosila je vojničke široke hlače na koje je kombinirala kratki bijeli top, a moglo se primijetiti kako nije nosila grudnjak jer su joj bradavice u potpunosti dolazile do izražaja.

Iako je rodila prije samo četiri mjeseca, glumica je pokazala svoju besprijekornu figuru u ovom outfitu i dokazala da se brzo vratila u formu.

Nedavno su strani mediji pisali kako su Blake i Ryan Reynolds navodno kupili kuću u Sjevernom Walesu, što je potaknulo nagađanja kako bi se iz New Yorka uskoro mogli preseliti u malo selo.

Podsjetimo, Blake i Ryan još nisu ni otkrili ime i spol svog četvrtog djeteta, koje je rođeno u veljači, a i malo je vjerojatno da će to učiniti s obzirom na to da žele da njihova djeca odrastaju što dalje od medija i javnosti. Uz novorođenče, Blake i Ryan imaju osmogodišnju kćer James, šestogodišnju Inez i trogodišnju Betty, s kojima su u javnosti viđeni tek nekoliko puta.

Blake se rijetko pojavljuje u javnosti, a iako svoju vezu ne izlažu previše, ona i Ryan mnogima su omiljeni slavni par zbog svoje spontanosti. S redovitom dozom sarkazma supružnici se međusobno šale i komentiraju, a ta ljubav traje već 11 godina.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nora Dominko, Survivor Nora Dominko, Survivor Nora Dominko, Survivor - 1 Nora Dominko, Survivor - 2 +25 Nora Dominko, Survivor - 3 Celebrity Djevojka koja je rasplakala Hrvatsku svojom bolnom životnom pričom otkrila zašto je otvorila dušu pred kamerama: "To je već vrijedno!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson - 9 Scarlett Johansson - 8 Scarlett Johansson - 7 Scarlett Johansson - 6 +26 Scarlett Johansson - 5 Zanimljivosti Haljina otvorenih leđa otkrila je prekrasne ukrase na tijelu još ljepše glumice, evo kako izgledaju i koje je značenje ovih crteža

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene