Ponosno istaknula!

Haljina otvorenih leđa otkrila je prekrasne ukrase na tijelu još ljepše glumice, evo kako izgledaju i koje je značenje ovih crteža

Scarlett Johansson Scarlett Johansson Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson - 9 Scarlett Johansson - 8 Scarlett Johansson - 7 Scarlett Johansson - 6 Scarlett Johansson - 5 Scarlett Johansson - 4 Scarlett Johansson - 3 Scarlett Johansson - 2 Scarlett Johansson - 1 Scarlett Johansson - 11 +20 Scarlett Johansson - 10 Galerija

Scharlett Johansson veliku pažnju na crvenom tepihu uvijek privuče na svoje tetovaže, a evo koliko ih glumica ima i koje značenje nose.

Kada nije zauzeta vođenjem brenda za njegu kože ili glumljenjem u jednoj od najpoznatijih filmskih franšiza u povijesti, Scarlett Johansson pruža inspiraciju za ljepotu iz kojeg god kuta je pogledate.

Pogledaj i ovo Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Ne voli biti izigrana Holivudska ljepotica ostala bez očekivanog honorara, pa odmah pokazala zube i jasno dala do znanja da s njom nema zafrkancije

Ipak, kada zakorači na crveni tepih u haljini s golim leđima, u oči će vam uskočiti nešto drugo, a to je velika tetovaža na leđima.

Unatoč tome što je više od dva desetljeća u središtu pozornosti, ono što mnogi još uvijek ne znaju o zvijezdi je da ima impresivnu kolekciju tetovaža, i to najmanje osam komada koji su dosad poznati javnosti.

Osim njezine tetovaže na leđima, većina njih su minimalističke i sakrivene. Iako je Johansson zadržala za sebe značenje iza većine svojih tetovaža, za neke je lako pretpostaviti zašto ih glumica ima. 

Za filmski festival u Cannesu 2023. Johansson je nosila dekoltiranu haljinu u kojoj se vidjela njezina cvjetna tetovaža na leđima. Iako nikada nije potvrdila, ruže s trnjem mogle bi biti posveta njezinoj kćerkici Rose, koju je dobila u braku s Romainom Duraicom. Prvi put Scarlett je tetovažu pokazala 2017. godine.

Na filmskom festivalu u Cannesu također pokazala i tetovažu na zglobu ruke koja na prvu izgleda kao krunica, ali čini se da glumica ima istetoviranu ogrlicu s privjeskom koji sliči dizajnu Thorova čekića iz Marvelova filma "Thor".

Dok je bila na crvenom tepihu za Oscar party Vanity Faira 2017., Johansson je pokazala i tetovažu potkove koja se nalazi na njezinu desnom rebru. Oko potkove ispisane su riječi "Lucky You" sa zvjezdicama.

A na drugoj strani rebara Johansson ima još jednu ilustraciju ruže i još jednu moguću tetovažu posvećenu kćerkici.

Jedina njezina tetovaža koja ima boju nalazi se na njezinoj lijevoj podlaktici i prikazuje izlazak sunca iza kojeg se nalaze oblaci, a ispod kojeg je more.

Na unutarnjoj strani desne nadlaktice, gotovo ispod pazuha, Johansson ima slovo ''A'' u krugu, a koje je također poznato kao logo ''Osvetnika''. Glumica je dio franšize od 2010., a njezin kolega Robert Downey Jr. rekao je za Entertainment Weekly da su ona i četvero glumaca iz originalnih "Osvetnika" napravili istu tetovažu kao posvetu filmu koji im je obilježio život.

Na donjem desnom dijelu prsnog koša Johansson ima sovu u letu, koju je prvi put pokazala na Vanity Fair Oscar partyju 2020. Iako je ovo još jedan dizajn iza kojeg nikada nije otkrila značenje, za sove se kaže da predstavljaju mudrost i znanje.

Za razliku od tetovaže ''Osvetnika'', Johansson ima još jedno "A" unutar dva isprepletena kruga na desnom gležnju, a mnogi smatraju da bi to slovo moglo biti posvećeno nekom posebnom, a ne ''Osvetnicima''.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk - 6 Elsa Hosk - 5 Elsa Hosk - 4 Elsa Hosk - 3 +25 Elsa Hosk - 2 Celebrity Grudi je izložila pogledima u potpuno prozirnoj haljini, a savršeno isklesan trbuh istaknula je na zanimljiv način

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Rautek Omazić - 9 Katarina Rautek Omazić - 8 Katarina Rautek Omazić - 7 Katarina Rautek Omazić - 6 +25 Katarina Rautek Omazić - 5 Celebrity Javila nam se bivša pjevačica E.T.-ja, šokirala se kad je vidjela da je na popisu nestalih: ''Nisam znala hoću li plakati ili...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene