primjereno ili?

Najpoznatija plus-size manekenka razgolićenim izdanjem izazvala podijeljena mišljenja, no oko jednog se svi slažu: "Zaradila je plaću!"

Ashley Graham Ashley Graham Afp 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham - 4 Ashley Graham - 3 Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham +5 Ashley Graham (Foto: Profimedia) Galerija

Ashley Graham pojavila se na dodjeli Oscara u prozirnoj haljini s velikim izrezom na dekolteu, a osvojila je simpatije javnosti zbog intervjua s Hughom Grantom.

Najpoznatija plus-size manekenka na svijetu, 35-godišnja Ashley Graham, na ovogodišnjoj dodjeli Oscara dobila je ulogu voditeljice. 

Pogledaj i ovo Rihanna - 7 Baš blista! Rihanna nakon vijesti kojom je sve iznenadila, u prozirnom outfitu ponosno istaknula poveći trudnički trbuh

Svojim dolaskom na događaj odmah je privukla puno pažnje, jer je odabrala prozirnu kreaciju u kojoj je otkrila i puno gole kože, a u fokusu se našao njezin raskošni dekolte.

Njezino izdanje izazvalo je brojne reakcije na društvenim mrežama, a mišljenja su podvojena i neki su ga ocijenili neprimjerenim za ovakvu svečanost.

Što vi mislite?

Sviđa li vam se izdanje Ashley Graham za dodjelu Oscara?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Ipak, ono oko čega se svi slažu je da je zaslužila čestitke zbog načina na koji se držala tijekom intervjua s glumcem Hughom Grantom.

Naime, glumac je bio raspoložen za šalu i na njezina pitanja je odgovarao podrugljivim dosjetkama, što se javnosti nije svidjelo.

"Ashley Graham je zaslužila svoju plaću samo zbog ovog intervjua s Grantom. Bila je graciozna i nije dopustila da je omete njegova očita želja da ne bude tamo", "Hugh Grant se ponio kao potpuni šu*ak prema Ashley Graham", "Bravo Ashley što si pretrpjela Granta kao dama", neki su od brojnih komentara korisnika Twittera koji su uglavnom zauzeli stranu manekenke.

Inače, Ashleey je bila prva plus size manekenka koja je dospjela na naslovnicu časopisa Sports Illustated, a nakon toga je krasila naslovnice Vogueaa, Cosmopolitana i brojnih drugih istaknutih časopisa. Svojim oblinama promijenila je način na koji se gleda na žensko tijelo, a napisala je i inspiratiivnu knjigu naslova "Kako stvarno izgledaju samopouzdanje, ljepota i moć".

Na Instagramu je prati više od 20 milijuna ljudi kojima je pravi uzor i inspiracija, a s kojima često dijeli svoje prirodne fotografije, bez imalo uljepšavanja i korištenja filtara, kako bi istaknula prirodnu ljepotu ženskog tijela.

U siječnju prošle godine manekenka je dobila blizance sa suprugom Justinom Ervinom, kojeg je upoznala još 2010. godine.

U jednom od intervjuu za časopis Marie Claire otvoreno je progovorila o strijama na tijelu koje su joj se pojavile nakon trudnoće i nazvala sve majke super herojima.

"Kada sam ostala trudna, morala sam uspostaviti novi odnos sa svojim tijelom, s tim stvorenjem u sebi koje je preuzelo vlast. Jako sam se brzo debljala. Nisam mogla vjerovati kada sam vidjela strije na trbuhu i da se to događa. Isprva sam to doživljavala kao poraz, a onda sam upoznala sina Isaaca. To je nešto što mi je zauvijek promijenilo život, a ja slavim svoje novo tijelo", zaključila je tada hrabro Ashley.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos Tamara Loos - 6 Tamara Loos - 5 +21 Tamara Loos i Igor Mešin Celebrity Nova Tamarina haljina o kojoj će se pričati danima: Grubnić se odlučio za outfit potpuno suprotan prvoj emisiji!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin - 4 Marco Cuccurin - 3 Marco Cuccurin - 2 Marco Cuccurin - 1 +25 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 6 Celebrity Natjecatelj Plesa sa zvijezdama potpuno ogolio dušu: ''Voljeti nekog nije grijeh, ja to nisam birao, stvarno je bilo teško...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene