"A vidi suza!"

Mešina ponijele emocije zbog prisjećanja na neka druga vremena, a nema koga nije uhvatila nostalgija!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Dora Pleško, TLZP Antonia Dora Pleško kao Tereza Kesovija, TLZP Antonia Dora Pleško kao Tereza Kesovija, TLZP Antonia Dora Pleško kao Tereza Kesovija, TLZP Enis Bešlagić i Antonia Dora Pleško kao Tereza Kesovija, TLZP Antonia Dora Pleško kao Tereza Kesovija, TLZP Antonia Dora Pleško kao Tereza Kesovija, TLZP Antonia Dora Pleško kao Tereza Kesovija, TLZP Minea i Antonia Dora Pleško kao Tereza Kesovija, TLZP Antonia Dora Pleško kao Tereza Kesovija, TLZP +24 Igor Mešin i Antonia Dora Pleško kao Tereza Kesovija, TLZP Galerija

Antonia Dora Pleško se u desetoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala u Terezu Kesoviju.

Naša mlada pjevačica Antonia Dora Pleško u desetoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala se u veliku glazbenu divu Terezu Kesoviju.

"Gljiva kaže Tereza Kesovija, a ja kažem ajme meni. Kod nje se vidi da proživljava svaku svoju pjesmu. To treba bit lijepo, ja želim da moja Dalmacija i moj Split budu ponosni. Teta Tere, ja se stvarno nadam da ćete bit zadovoljni", poručila je Antonia Dora prije nastupa.

Izvela je pjesmu "Ni me strah" koju je Tereza izvela na Melodijama Jadrana 1999., kad je Antonia imala sam jednu godinu, a prošle godine je i ona nastupila na istom festivalu.

Pogledaji ovo Mario Roth i Antonia Dora Pleško kao Guns'N'Roses, TLZP Celebrity Evo zbog koga se Mario Roth naježio od glave do pete, priznao je da ovo nije očekivao od jedne djevojke!

Žiri je cijeli njezin nastup pratio s divljenjem i čuđenjem, a kad je završila ustali su se i zapljeskali joj.

Voditelji Igor Mešin i Filip Detelić su joj se naklonili, a ona je u njihovim očima primijetila iz suze.

"A vidi suza, ajoj. Od Igora to još nisam doživjela, ni Filipa. Ajme ljudi", komentirala je Pleško.

"Ja nisam ustao da aplaudiram, jer sam ostao prikovan za stolicu. Zaista sam imao osjećaj da sam se vratio toliko godina unazad i mislim da si ovo izvela maestralno, tako dasam zaista oduševljen i svaka čast", komentirao je Enis Bešlagić

Pogledaji ovo Antonia Dora Pleško i Luciano Plazibat, TLZP Celebrity Prijatelji iz djetinjstva na ovo su se pripremali odmalena, a izveli su nešto dosad neviđeno: "Sad smo zajedno na pozornici i gleda nas cijela Hrvatska!"

"U glazbi postoji jedna predivna stvar, a to je da kad te pogodi u srce i dušu ne osjećaš bol, već milinu i jedno istinsko zadovoljstvo. Bila si najbolja Tereza u povijesti ovog showa. Bravo", pohvalio ju je i Mario Roth.

"Meni je trebalo malo da se vratim tu gdje jesmo, da mogu reći neke dvije suvisle, jer odnijela si nas sve. Sve je bilo toliko savršeno da ustvari više nisu potrebne riječi, stvarno svaka ti čast", rekla je Minea.

Pogledaji ovo Antonia Dora Pleško - 1 Celebrity Zbog omiljenog šarmera Joleta čak je i Minea imala šumu na licu, prisjetila se tih nekih davnih dana: "Sredio je to!"

"Ti si nama predstavila jedan od u povijesti karakterno najupečatljivijih vokala, usput najmoćnijih i naj tehnički dotjeranijih. To si napravila briljantno, osjetila si to i u reakcijama publike i žirija. Napravila si to fantastično", oduševljen je bio i Goran Navojec.

"Kako si ti zadovoljna?" zanimao je Rotha.

"Jako", poručila je Antonia.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 2 +29 Baby Lasagna - 3 Celebrity Baby Lasagna prošetao je famoznim tirkiznim tepihom u Malmöu, svojim outfitom nadmašio je sve ostale natjecatelje!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny i partner - 1 Maja Lena Lopatny i partner - 2 Maja Lena Lopatny i partner - 4 Maja Lena Lopatny - 4 +30 Maja Lena Lopatny - 3 Celebrity Kći Mije Begović pozirala je sa samozatajnim partnerom s kojim čeka prvo dijete, a pokazala je i trudnički trbuh koji naslućuje samo jedno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene