brojna poznata lica

Bivša članica uprave Dinama prošetala je špicom sa zgodnom kćeri, a fotografi su ulovili i našeg bivšeg nogometaša kojeg dugo nismo vidjeli!

Amra Peternel s kćeri Laurom Amra Peternel s kćeri Laurom Josip Moler/Cropix 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Amra Peternel s kćeri Laurom Amra Peternel s kćeri Laurom Amra Peternel s kćeri Laurom Amra Peternel s kćeri Laurom Amra Peternel s kćeri Laurom Josip Šimić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Ivančica Pahor Ivančica Pahor +6 Miro Ungar Galerija

Amra Peternel prošetala je zagrebačkom špicom u društvu kćeri Laure, a evo koga su još od poznatih snimili fotografi.

Popularna zagrebačka špica i ovaj je vikend vrvjela poznatim licima iz javnog života.

Posebnu pažnju privukla je bivša članica uprave Dinama, Amra Peternel, koja je prošetala sa svojom kćeri Laurom. Zgodne mama i kći za šetnju se i modno uskladile u dugačkim kaputima, Amra u zelenom, a Laura u crvenom.

U elegantnom plavom izdanju poglede je plijenila i bivša misica Ivančica Pahor, a neopaženo nije mogao proći ni glumac Miran Kurspahić u narančastom odijelu.

Poduzetnik Josip Radeljak Dikan prošetao je sa svojom partnericom Nevenom Jelinčić, od koje je nerazdvojan otkako se doznalo da su u vezi. I bivša ministrica Mirela Holy uživala je u šetnji sa svojim dugogodišnjim partnerom Sinišom Bužanom.

Pjevač Miro Ungar na špici popio kavu s prijateljima, a pažnju fotografa privukao je i bivši nogometaš Josip Šimić, kojeg dugo nismo imali priliku vidjeti.

Tko je još poznatih ove subote bio na zagrebačkoj špici, pogledajte u našoj galeriji.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Elegović Mila Elegović Mila Elegović Mila Elegović - 2 +20 Mila Elegović Celebrity Mila Elegović ukrala je show na baletu u Zagrebu, pogledajte zašto su se svi okretali za njom!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel i Mateo Kovačić Izabel i Mateo Kovačić Izabel i Mateo Kovačić Mateo i Izabel Kovačić - 4 +23 Mateo i Izabel Kovačić - 10 Nekad i sad Pogledajte kako su Mateo i Izabel Kovačić izgledali prije 13 godina, na njemu ćete odmah uočiti jednu promjenu!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene