Vrijeme za njih!

Mirela Holy i njen dugogodišnji partner spremili su se u izlazak pa zajedno pozirali, na ovo mjesto često odlaze!

Mirela Holy - 2 Mirela Holy - 2 Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mirela Holy - 7 Mirela Holy - 3 Mirela Holy - 6 Mirela Holy - 4 Mirela Holy - 5 Mirela Holy - 1 Mirela Holy Mirela Holy i Siniša Bužan Mirela Holy Mirela Holy i Siniša Bužan +16 Mirela Holy i Siniša Bužan - 4 Galerija

Bivša ministrica Mirela Holy na svojim društvenim mrežama pohvalila se kako je s partnerom Sinišom Bužanom otišla u izlazak, a zajedno su gledali predstavu.

Bivša ministrica Mirela Holy uvijek se isticala svojim posebnim stilom odijevanja, ali svoj život van politike nije voljela prikazivati javnosti.

Međutim, poznato je kako već godinama Mirela ljubi fotografa Sinišu Bužana, a nekoliko puta pohvalila se njihovim zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama.

Ovog puta, Holy je objavila njihovu crno-bijelu fotografiju pa otkrila da su zajedno bili na predstavi ''Alamut'' u Lisinskom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirela Holy (@mirela.holy)

Sudeći po njenom profilu, par često odlazi u Lisinski na glazbene i glumačke večeri, a da u tome uživaju, dokaz su selfiji koje uvijek objave.

Par se rijetko se pojavljuje zajedno u javnosti i uspješno čuvaju svoju privatnost, no poznato je da su u vezi 26 godina i da ne planiraju stati pred oltar.

Subotom ih fotografi često znaju uhvatiti u šetnji zagrebačkom špicom, a Holy se na internetu voli pohvaliti i fotografijama koje je njen dragi fotografirao.

"U ovakvoj sam vezi zato što sam u njoj zadovoljna, ona me ne ograničava i ne sputava, već upravo suprotno, daje mi prostor slobode uz istodobnu podršku. Siniša je moj partner koji otvoreno, bez jalove kritike, upozorava na moje pogreške bez ambicije da me mijenja. To mi je izuzetno važno jer ne bih mogla biti u vezi s osobom koja bi me pokušavala promijeniti, odrediti mi okvire i pravila, gospodariti mi. Najvažniji mi je u životu upravo osjećaj slobode, mogućnost da budem ono što jesam", ispričala je ranije za Večernji list.

"Kad nas dvoje izađemo to su uglavnom kavice, pića s prijateljima ili odemo u kino. Mi smo kao dedek i bakica, uopće više ne tulumarimo, nismo skloni noćnom životu, to nas je već prošlo", dodala je za tportal.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju David, Victoria i Brooklyn Beckham David Beckham Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo +20 Maja Šuput Celebrity Beckhamovi i Messi snimljeni u restoranu gdje je u isto vrijeme večerala i Maja Šuput sa suprugom Nenadom, ona se o svemu pohvalila na Instagramu!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Baka Elle Dvornik o Charlesu Pearceu Baka Elle Dvornik o Charlesu Pearceu Charles Pearce Charles Pearce - 4 +29 Charles Pearce - 3 Celebrity Baka Elle Dvornik komentirala Charlesovu tužbu u komentarima na Facebooku: ''Dobro se udao i sad bi otpremninu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene