Nema tu naviku

Zrinka Cvitešić objavila rijetku fotografiju s mamom pa sve raznježila: "Nema potrebe za objašnjavanjem"

Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Boris Kovacev/Cropix 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka i Višnja Cvitešić Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić i Marko Tolja - 2 Zrinka Cvitešić i Marko Tolja - 1 Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić In Magazin: Zrinka Cvitešić - 4 Zrinka Cvitešić +16 Zrinka Cvitešić - 3 Galerija

Zrinka Cvitešić objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju s mamom Višnjom, koja se inače ne pojavljuje u javnosti.

Naša proslavljena glumica Zrinka Cvitešić detalje privatnog života voli čuvati za sebe, no sada je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju kojom je raznježila sve pratitelje.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić Predivne obje! Zrinka Cvitešić objavila rijetke fotografije s mamom, nema ju baš naviku pokazivati obožavateljima!

Naime, Zrinka je odlučila podijeliti fotografiju na kojoj pozira sa svojom mamom Višnjom Cvitešić.

"Mama. Nema potrebe za objašnjavanjem", napisala je Zrinka uz objavu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile)

Zrinka posljednjih nekoliko mjeseci plijeni pažnju svjetske javnosti, i to zahvaljujući seriji "Moć", u kojoj igra ulogu Tatiane Moskalev. Serija je nastala po istoimenom distopijskom romanu autorice Naomi Alderman, a njezino snimanje započelo je 2020. godine, no produkciju je usporila pandemija. Osim Zrinke u njoj se pojavljuju i neka dobro poznata glumačka imena kao što su Toni Collette, John Leguizamo, Auli'i Cravalho, Toheeb Jimoh i drugi.

Kao velika zvijezda pojavila se na svjetskim premijerama serije u Londonu i New Yorku, gdje je plijenila pažnju u atraktivnim izdanjima. U Londonu je nosila prozirni korzet, elegantne crne hlače i štikle u boji kože, dok je u New Yorku zablistala u svjetlucavoj haljini s dubokim dekolteom i prorezom, u kojoj je mamila brojne uzdahe.

Naša Zrinka inače slovi kao jedna od najuspješnijih domaćih glumica i već godinama gradi karijeru u inozemstvu, zbog čega je dobila i nagradu za promicanje hrvatske kulture u svijetu za 2019. godinu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp Johnny Depp - 3 Johnny Depp - 1 Johnny Depp - 2 +25 Johnny Depp - 4 Zanimljivosti Je li moguće da zubi Johnnyja Deppa ovako izgledaju? Glumac sve ostavio u šoku i nevjerici kad se nasmijao!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus +25 Nives Celzijus - 6 Celebrity Nives u badiću iz kojeg sve ispada snimila vrući video, no nisu svi zadovoljni viđenim: "Vrlo neukusno!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene