zaboravljena frizura

Zrinka Cvitešić danas je poznata diljem svijeta, no na fotografijama iz 2007. mnogi je ne bi prepoznali!

Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Tonci Plazibat/Cropix 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić, 2007. godina Zrinka Cvitešić, 2007. godina Zrinka Cvitešić, 2007. godina - 1 Zrinka Cvitešić, 2007. godina - 2 Zrinka Cvitešić, 2007. godina - 3 Zrinka Cvitešić, 2007. godina - 4 Zrinka Cvitešić, 2007. godina - 5 Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić +18 Zrinka Cvitešić Galerija

Pojavile su se fotografije Zrinke Cvitešić iz 2007. godine na kojima ima drugačiju frizuru nego većinu karijere i nije je baš lako prepoznati.

Naša glumica Zrinka Cvitešić (43) izgradila je svjetsku karijeru i već godinama živi i radi u Londonu.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić zaboravljena frizura Zrinka Cvitešić je prije 15 godina njegovala potpuno drugačiji imidž nego danas, ovakvu je sigurno ne pamtite!

Zadnju veliku ulogu ostvarila je u britanskoj seriji "Moć", u kojoj je utjelovila lik Tatiane Moskalev, bivše olimpijske gimnastičarke i opake bivše prve dame Moldavije koja ubija svojeg supruga i preuzima vlast u zemlji.

No sada su se pojavile njezine fotografije iz 2007. godine, dok još nije stekla svjetsku slavu. Tada je snimljena na koncertu kralja romske glazbe Šabana Bajramovića, a zbog frizure sa šiškama na fotografijama koje možete pogledati u galeriji nije ju baš lako prepoznati.

Zrinka je u to vrijeme bila u vezi s Michaelom Youngom, Amerikancem hrvatskog porijekla zbog kojega je živjela na relaciji Zagreb – New York, ali je veza pukla jer je Zrinka čeznula za hrvatskim domom i nije se htjela trajno preseliti u New York. Tijekom te veze Zrinka je odlaske u Ameriku koristila za usavršavanje plesa i pjevanja, ali i engleskog jezika.

Zatim je 2009. godine započela vezu s Hrvojem Rupčićem, bubnjarom Cubisma, koji se tada razveo od supruge Tine nakon 11 godina braka, tijekom kojeg su dobili sinove Nou i Jakova. Njihova veza trajala je više od pet godina, a prekinuli su kada se Zrinka zaljubila u nogometaša Niku Kranjčara, s kojim je trenutačno u vezi.

Zrinka i Niko svoju su ljubavnu priču započeli 2014. godine. Upoznali su se kada je Zrinka zbog poslovnog angažmana na West Endu bila u Londonu, gdje je Niko također boravio.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 7 Let 3 - 4 +25 Let 3 - 5 Celebrity Letovci u tangama s ružama u stražnjicama napravili show u drag klubu u Liverpoolu, pogledajte atmosferu!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Danniella Westbrook Danniella Westbrook - 1 Danniella Westbrook - 2 Danniella Westbrook - 3 +8 Danniella Westbrook Nekad i sad Iznenadit ćete se kad vidite kako je ova žena izgledala prije operacija koje su joj uništile lice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene