veliki uspjeh

Najuspješnija hrvatska glumica pohvalila se sretnom viješću: "Vraćam se svom drugom domu!"

Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: Goran Perešin) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: Getty Images) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) +0 Zrinka Cvitešić (Foto: Goran Perešin) Galerija

Glumica Zrinka Cvitešić nastavlja uspješno graditi svoju međunarodnu glumačku karijeru - vraća se na pozornice Londona.

Jedna od najuspješnijih domaćih glumica Zrinka Cvitešić ponovno će zabljesnuti u jednom od europskih kazališta. 

Pogledaj i ovo Baby Lasagna Tako se to radi Baby Lasagna napravio raspašoj u Londonu, evo kako je publika reagirala kada je zaplesao na pozornici!

Lijepoj glumici se ukazala prilika ponovno se okušati u novoj ulozi na londonskoj kazališnoj sceni, a nakon što je pokorila West End u predstavi "Once", ovoga će puta projekt dijeliti s britanskom glumicom Zoë Wanamaker u predstavi "Two Ladies". 

Predstava je napravljena po predlošku Nancy Harris, a u režiji Nicholasa Hytnera. 

"U poslovnom i u privatnom životu ako slijediš svoje srce znaš da si na pravom putu. Barem ja u to vjerujem. Ako se trudiš ostati na tom putu, ali i da budeš ponizan i iskren prema sebi i drugima, uspjeh će doći! Ne mogu vam opisati koliko sam sretna da mogu najaviti ovaj nevjerojatan, novi projekt. Imam nevjerojatnu sreću da sam i ja dio njega, kao i to da se vraćam u svoj drugi dom - London", pohvalila se Zrinka objavivši službeni plakat predstave na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

With your work,as with your life,if you follow your heart you will always stay on the right track.Or at least i believe so.And if you work hard on that track and stay humble and honest to yourself and to others,the peak will come! Truly happy and proud to announce this great new project i am lucky to be a part of! And over the moon for returning to my second home-London!❤️ https://www.londontheatre1.com/theatre-news/zoe-wanamaker-and-zrinka-cvitesic-in-two-ladies-at-the-bridge-theatre/ #londontheatre #uk #actress #croatian #play #towerbridge

Objavu dijeli Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile)

Zrinka je domaćoj publici odavno poznata po sjajnim kazališnim, ali i upečatljivim filmskim ulogama, a jedna od prvih velikih rola bila joj je u hit-filmu "Što je muškarac bez brkova" Hrvoja Hribara iz  2005. godine. 

Karijera ove glumice brzo se razvijala na domaćoj sceni, a pravi uspjeh došao je 2014., kada su joj se otvorile mogućnosti rada u inozemstvu. Preselila se u London i pokorila publiku svojim glumačkim talentom. Zrinka je tada dobila prvu glavnu ulogu u mjuziklu za koju je na kraju nagrađena i Tony nagradom. Britanska publika ju je proglasila i najboljom debitanticom godine, a izglasana je i za nagradu Broadway World UK u kategoriji najbolje glavne glumice u novom mjuziklu

Tada je Zrinka stajala bok uz bok s Helen Mirren i Danielom Radcliffeom koji su također primili nagrade, a posebna je čast Zrinki dodijeljena nagradom Olivier koja se često naziva i kazališnim "Oscarom".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Things you do when you have a teenage niece:).... #lara❤️ #karlovyvaryfilmfestival2018 #robertpattinson

Objavu dijeli Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile)

Nakon što se vratila u Hrvatsku Zrinka se odmah bacila na nove projekte pa je tako zaigrala u hit-predstavi Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu i to u predstavi "Tko pjeva zlo ne misli" za koju se stalno traži karta više. 

Sreća i uspjeh Zrinku očito prate i na poslovnom i na privatnom planu, a 2014. doista joj je promijenila život. Tada je osim inozemnog uspjeha stupila u vezu s nogometašem Nikom Kranjčarom. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Instagram) +4 Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Celebrity Gabriela pobijedila u "Plesu sa zvijezdama" pa pohrlila u zagrljaj "pravog" partnera: Tko je on?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene