Kakav će to biti spoj

Amerikanac koji pjeva pjesme Zlatka Pejakovića dobio neočekivani poziv koji će teško moći odbiti!

Ron Holsey (Foto: Screenshot Nova TV) Ron Holsey (Foto: Screenshot Nova TV) Screenshot Nova TV 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ron Holsey (Foto: Nova TV) Ron Holsey (Foto: Screenshot) Zlatko Pejaković (Foto: Screenshot) Ron Holsey (Foto: Nova TV) Ron Holsey (Foto: Screenshot Nova TV) Zlatko Pejaković (Foto: IN Magazin) - 3 Zlatko Pejaković (Foto: IN Magazin) - 4 Zlatko Pejaković (Foto: IN Magazin) - 2 Zlatko Pejaković (Foto: IN Magazin) - 1 Ron Holsey (Foto: Screenshot Nova TV) +2 Ron Holsey (Foto: Instagram) Galerija

Zlatko Pejaković pozvao je Rona Holseyja da zajedno otpjevaju njegovu pjesmu na koncertu.

Amerikanac Ron Holsey svojim je nastupom i izvedbom pjesme "Ove noći jedna žena" našeg pjevača Zlatka Pejakovića oduševio žiri i gledatelje pred malim ekranima.

Pogledaj i ovo Ron Holsey Uspjeh nakon Supertalenta Pogledajte što je snimio Amerikanac koji obožava Pejakovićeve pjesme te je li upoznao kakvu Hrvaticu

Ron je Zlatkovu pjesmu otpjevao s lakoćom i bez ikakvih problema, a publiku u studiju digao je na noge. Njegov nastup svidio se i samom Zlatku, koji ga je, ni više ni manje, pozvao da zajedno nastupe na jednom od njegovih nadolazećih koncerata.

"Vraćam se s jedne vrlo, vrlo uspješne turneje u Kanadi. Na aerodromu sam vidio snimku kako Ron pjeva 'Ove noći jedna žena mirno spava'. Bilo je fantastično i zato, Ron, zovem te da dođeš na moj veliki koncert u Pakracu 19. 10., dobro si zapamti datum i da otpjevamo pjesmu 'Ove noći jedna žena mirno spava'. Do tada ljubi vas slatko Pejaković Zlatko", poručio je Ronu legendarni pjevač.

Hoće li Ron prihvatiti njegov poziv, preostaje nam vidjeti, no sigurni smo kako bi to bio nastup vrijedan pamćenja.

Inače, Ron je 38-godišnji televizijski scenarist koji živi u Los Angelesu i čiji je glazbeni put započeo kad mu je bilo tek 11 godina.

Nastupao je na raznim programima, čak i u Bijeloj kući. U Washingtonu je otišao na fakultet kako bi studirao kazališnu glazbu i film. Trenutačno radi kao scenarist za zabavni i dječji program, a između ostalog radi na mrežama PBS Kids, Disney, kao i predstavama poput Sesame Street.

''Prije nekoliko godina posjetio sam Srbiju i oduševio se balkanskom glazbom. Fascinirali su me vokali, jedinstveni ritmovi, raznoliki regionalni utjecaji i posebno duboka emocija u pjesmama. Od tada sam otkrio još više glazbe iz regije, od makedonskog etna do sevdaha, bugarske chale, Yu-rocka do turbofolka i svega između toga. Putovao sam u Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Hrvatsku, gdje sam uživao u tradicionalnoj dalmatinskoj glazbi i naučio pjevati bećarac", istaknuo je Ron.

Snimio je pjesmu sa svojim prijateljem iz Turske i tako postao popularan na Balkanu, a osobito u Srbiji. Ron je ubrzo počeo učiti jezik pa sada na svom kanalu na YouTubeu dijeli obrade slavnih glazbenih hitova na srpskom i hrvatskom jeziku.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene