ljubav u zraku

Bivši hrvatski premijer nakon ljubavnog kraha opet je pronašao sreću, a evo kako je komentirao šuškanja o novoj vezi

Zlatko Mateša Zlatko Mateša DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Mateša +0 Zlatko Mateša (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Zlatko Mateša u posljednje je vrijeme često u društvu Dijane Mayer, a čini se kako je bivši hrvatski premijer ponovno pronašao sreću u ljubavi.

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša prije nepunih je godinu dana doživio ljubavni krah desetogodišnje veze s menadžericom Bojanom Maglaić, no čini se da ponovno uživa u ljubavnoj sreći.

Pogledaj i ovo Zlatko Mateša i Blanka - 1 Pogledajte fotografije Poznate Hrvate ni kiša nije spriječila u izlasku na špicu, evo tko se stisnuo pod kišobranom, a tko je bio u žurbi

Kako piše Gloria, nova je odabranica Matešina srca epidemiologinja Dijana Mayer, s kojom je prošlog vikenda posjetio Festival ljetnih večeri ispred HNK-a u Zagrebu.

"Nikad se ne zna što život nosi", rekao je Gloriji 72-godišnji Mateša, vidno raspoložen. Čini se kako je prijateljstvo s dvadesetak godina mlađom epidemiologinjom preraslo u nešto više, a sretni par nije krio koliko uživaju zajedno.

Njegova bivša djevojka Bojana Maglaić prošle je godine rekla kako je nakon deset godina predivne veze odlučila krenuti dalje, nekim novim životnim putem.

Zlatko Mateša inače je s bivšom djevojkom, ali i svoje tri bivše supruge ostao u dobrim odnosima. S Bojanom nije stao pred oltar jer je vjerovao da društvenim normama ne treba robovati.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mina i Željko Joksimović (Foto: Instagram) Mina i Vesna Joksimović (Foto: Instagram) Mina Joksimović (Foto: Instagram) +0 Mina Joksimović (Foto: Instagram) Celebrity Prezgodna kći Željka Joksimovića fotkala se u bazenu očeve vile pa prvi put pokazala u kakvoj raskoši pjevač živi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene