Teška sudbina

Sve životne tragedije zvijezda ''Beverly Hillsa'': Poslije serije glumačku ekipu život nije nimalo mazio

Beverly Hills (Foto: Profimedia) Beverly Hills (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Beverly Hills (Foto: Profimedia) Luke Perry, Shannen Doherty (Foto: Profimedia) Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 1 Tori Spelling (Foto: Getty Images) Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Luke Perry, Ian Ziering (Foto: Instagram) Luke Perry (Foto: Profimedia) Luke Perry, Shannen Doherty (Foto: Profimedia) Shannon Doherty i Luke Perry (Foto: Profimedia) Luke Perry (Foto: Getty Images) +2 Luke Perry (Foto: Profimedia) Galerija

Zvijezde serije Beverly Hills nisu imale previše sreće u stvarnom životu u kojem su se suočavale s brojnim problemima.

Kultna tinejdžerska serija "Beverly Hills 90210" stekla je milijune gledatelja diljem svijeta u čijem su središtu radnje bili životi imućne djece. Djece čije su uloge utjelovili glumci Jaston Priestly, Shannon Doherty, Jennie Garth, Tori Spelling, Brian Austin Green, Ian Ziering, Gabrielle Carteris te nedavno preminuli Luke Perry.

Pogledaj i ovo Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) mjere ih nisu spriječile! Zagrljaj slavne trojke za kojom mnoge žene uzdišu, a nažalost, nedostaje jedan član ove omiljene ekipe

Iako su životi njihovih likova u seriji prikazani gotovo savršenima, s tipičnim problemima koji muče tinejdžere, u stvarnosti su bili nešto drugačiji.

Bilo je tu svega, od ovisnosti o drogama, do problema sa zakonom, bolesti, dugova i neuspjelih brakova.

Tako se sam Luke Perry prvi put razbolio 2015. godine, kada mu je bio dijagnosticiran rak debelog crijeva. Luke se podvrgnuo operaciji koja je bila uspješna no to nije značilo kraj njegovih problema sa zdravljem.

Luke je prošle srijede doživio teški moždani udar i od njegovih posljedica preminuo u 53. godini života.

Sa zdravstvenim problemima borila se i Shannen Doherty koja je u seriji glumila lik Brende Walsh do 1994. godine, nakon čega je izbačena sa seta zbog svađe s kolegicom Jennie Garth.

Shannen je bila kratko zaručena za Deana Jaya Factora no veza je završena nasiljem i njegovim zahtjevom za zabranu pristupa. Naime, tvrdio je kako ga je Shannon pokušala pregaziti automobilom, a ona je rekla kako ju je Dean bacio u bazen.

Nakon toga uslijedili su Shannenini brojni javni ispadi i vožnje u alkoholiziranom stanju te visoke novčane kazne za iste.

Shannen danas ima 47 godina, u braku je s trećim suprugom, fotografom Kurtom Iswarienkom od 2011. godine. Njezin drugi suprug bio je igrač pokera Rick Salomon poznat po snimci seksa s Paris Hilton.

Nakon "Beverly Hillsa" Shannen je glumila u seriji "Začarane" od 1998. do 2001. godine, no napustila je snimanje zbog nesuglasica s kolegama.

2015. godine dijagnosticiran joj je tumor dojke, a trenutno se nalazi u remisiji.

Kanadski glumac Jason Priestly koji je u seriji utjelovio zgodnog Brandona Walsha bio je omiljen među djevojkama diljem svijeta, no slava mu je dosta teško pala. Navodno je tijekom svakog intervjua kojeg je dao bio pod utjecajem alkohola i marihuane.

Prema vlastitom priznanju, žestoko je partijao samo kako bi dokazao da nije poput Brandona. Sve to ga je umalo koštalo života kada je 1998. godine izazvao prometnu nesreću u alkoholiziranom stanju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jason_priestley (@jason_priestley) on

Nakon toga mu je oduzeta vozačka dozvola na godinu dana i morao je krenuti na odvikavanje od alkohola.

Kao strastveni ljubitelj brzine odlučio se baviti auto utrkama, no 2002. godine doživio je još jednu strašnu nesreću iz koje je jedva izvukao živu glavu.

"Slomio sam kralježnicu, oba stopala, nos mi se otkinuo, morali su mi korigirati taj dio lica", izjavio je tada glumac. Liječnici nisu vjerovali da će ponovno prohodati nakon svih ozljeda, no pobijedio je u toj bitci.

2005. godine oženio se s make-up umjetnicom Naomi Lowde s kojom danas ima dvoje djece.

Gabrielle Carteris glumila je zbunjenu Andreu Zuckerman, štrebericu koju nije zanimala popularnost već hoće li upasti na Yale.

Seriju je napustila 1995. godine, imala je vlastiti talk show koji je potrajao samo jednu sezonu, glumila je u nekoliko serija i filmova, a tijekom jednog snimanja ozbiljnije se ozlijedila.

Lice joj je bilo djelomično paralizirano te je trpila bolne grčeve. Stanje joj se popravilo nakon tretmana akunpunkture, a protiv filma kojeg je snimala podigla je i privatnu tužbu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabrielle Carteris (@gabriellecarteris) on

Naime, tvrdi kako nije bila osigurana po propisima dok je snimala opasne scene i kako je ozljeda naštetila njezinoj karijeri.

Gabrielle danas ima 58 godina, tu i tamo snimi neku manju televizijsku ulogu.

Ian Ziering glumio je u seriji bogatog razmaženog klinca Stevea, a u stvarnom životu je uspio oženiti Playboyjevu zečicu Nikki Schieler 1997. godine.

Brak je potrajao do 2002. godine, kada je podnio zahtjev za razvodom zbog nepremostivih razlika.

"Stalno su se svađali i ona je bila previše fokusirana samo na sebe", izjavio je izvor blizak glumcu.

No Ian je ljubav na prvi pogled doživio kada je upoznao medicinsku sestru Erin Ludwig. Par se oženio 2010. godine i ima dvije kćeri.

Ian kojemu su danas 54 godine, redovito se pojavljuje na televizijskim ekranima, nastupao je i u američkoj inačici showa "Ples sa zvijezdama".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ian Ziering (@ianziering) on

Kelly Preston koju ju je u "Beverly Hillsu" utjelovila Jennie Garth bila je više puta umiješana u ljubavne trokute i komplicirane veze, a u stvarnosti nije bilo puno drugačije.

1991. godine zaručila se za bubnjara Daniela Clarka, samo šest mjeseci nakon što su se upoznali. Oženili su se 1994. godine ali i razveli nakon godinu dana zbog glumca Petera Facinellija kojega je Jennie upoznala na setu filma "An Unfinished Affair".

Par se vjenčao 2001. godine i dobio tri kćeri, prije nego se razveo 2013. godine zbog Peterove navodne nevjere.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennie 💛 (@jenniegarth) on

Jennie je treću sreću pokušala naći s glumcem Davidom Abramsom. Vjenčali su se 2015. godine, no nažalost ni to nije dugo potrajalo jer je David prošle godine zatražio rastavu zbog nepomirljivih razlika.

Lik Donne Martin, tinejdžerice opsjednute modom koja se u finalu serije udala za Davida, bio je prva velika uloga Tori Spelling, za što uvelike može zahvaliti svom ocu Aaronu koji je ujedno bio producent serije.

No unatoč činjenici da je bila kći televizijskog mogula čija je imovina procijenjena na 380 milijuna funti u trenutke njegove smrti 2006. godine, Tori se borila s financijskim problemima.

20014. godine udala se za glumca Charlieja Shaniana ali brak je potrajao jedva godinu dana, nakon što je uhvaćena u aferi s Deanom McDermottom.

Samo mjesec dana nakon razvoda, Tori i Dean su se vjenčali i danas imaju petero djece. Njihovu obiteljsku sreću narušili su problemi s novcem i nerazumnim trošenjem istog.

"To što radima na televiziji ne znači da ne donosim loše financijske odluke", izjavila je Tori jednom prilikom.

Navodno je dugovala 257 tisuća funti za porez, a na karticama je nabila dug od 68 tisuća funti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on

Tori danas ima vlastiti reality show i ulogu u seriji "Mystery Girls" u kojoj glumi i Jennie Garth.

Brian Austin Green glumio je štrebera Davida, u stvarnom se životu suočio s gorkom bitkom za skrbništvo nad djecom s Vanessom Marcil, koja je također glumila u Beverly Hillsu ali sporednu ulogu.

Bili su zajedno do 2002. godine, nakon što je on prekinuo trogodišnju vezu s kolegicom Tiffani Thiessen, ali rastali su se nakon rođenja sina Kassiusa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brian Austin Green (@arent_you_that_guy) on

Dvije godine kasnije, tada 31-godišnji Brian, počeo je izlaziti s glumicom Meghan Fox. Par se vjenčao 6 godina kasnije i danas imaju tri sina, dok ga Vanessa optužuje kako je Kassiusa potpuno zanemario.

Ni u braku s Meghan nisu mu uvijek cvjetale ruže. Naime 2015. godina ona je podnijela zahtjev za razvod braka, no godinu dana kasnije zatrudnila je s njihovim prvim sinom.

Što se Brianove glumačke karijere tiče, pojavio se u serijama CSI, Smallville, Očajnim kućanicama i Anger Managementu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Madison Beer (Foto: Profimedia) Madison Beer (Foto: Profimedia) Madison Beer (Foto: Getty Images) Madison Beer (Foto: Getty Images) +4 Madison Beer (Foto: Getty Images) Celebrity Jedva obuzdala bujne grudi: Za ovu atraktivnu brinetu kažu da je jedna od najljepših mladih pjevačica

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene