Nezaboravna atmosfera!

Željko Joksimović napunio je zagrebačku Arenu, a publiku je iznenadio nastup dobro poznatih osoba iz našeg showa

Željko Joksimović u Areni Zagreb Željko Joksimović u Areni Zagreb Lucija Ocko / CROPIX 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Joksimović u Areni Zagreb - 3 Željko Joksimović u Areni Zagreb - 4 Željko Joksimović u Areni Zagreb - 2 Željko Joksimović u Areni Zagreb - 1 Željko Joksimović u Areni Zagreb - 5 Željko Joksimović u Areni Zagreb - 4 Željko Joksimović u Areni Zagreb - 3 Željko Joksimović u Areni Zagreb - 2 Željko Joksimović u Areni Zagreb - 1 Željko Joksimović u Areni Zagreb - 5 +19 Željko Joksimović na Instagramu - 1 Galerija

Željko Joksimović nastupio je u prepunoj Areni Zagreb, a tijekom večeri imao je i goste iznenađenja koji su se natjecali u našem showu ''Ples sa zvijezdama''.

Srpski pjevač Željko Joksimović nastupio je u Areni Zagreb koja je bila puna do zadnjeg mjesta, a oduševljenje atmosferom nakon nastupa nije skrivao.

Publika je u njegovim najvećim hitovima uživala cijelo vrijeme, a Željko se pobrinuo da ima i nekoliko posebnih trenutaka večeri koje će njegovi obožavatelji pamtiti. Tako je imao i posebne goste iznenađenja koji su hrvatskoj javnosti dobro poznati, a to su bivši natjecatelj i pobjednica našeg showa ''Ples sa zvijezdama''.

Paula Tonković i Ivan Jarnec plesali su na Željkov veliki hit ''Nisam te zbog lepote voleo'' dok je Joksimović svirao na klaviru, a atmosfera je sve raznježila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Tonkovic (@paula_jericevic)

Nakon koncerta pjevač se i sam oglasio na društvenim mrežama i objavio nekoliko fotografija prepune Arene te napisao: ''Nije tajna da se volimo javno. Hvala Zagrebe!''. 

Nekoliko fotografije s ove sjajne večeri možete pogledati u našoj galeriji.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi i Sofi Martinez - 3 Lionel Messi i Sofi Martinez - 2 Lionel Messi i Sofi Martinez - 4 Lionel Messi i Sofi Martinez - 1 +29 Sofi Martinez - 3 Celebrity Širi se video zbog kojeg su mnogi uvjereni da se Messsijevom braku loše piše, neki situaciju uspoređuju s Piqueom i Shakirom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 5 Marko Ciboci - 1 +26 Marko Ciboci Celebrity Marko Ciboci novom je objavom probudio svijest o bolesti s kojom se i sam bori, a dosad ju je uspješno skrivao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene