Bilo mu je samo 38...

Škender obilježio tužnu obljetnicu, prije godinu dana ostao je bez sina koji je iznenada preminuo

Zdravko Škender (Foto: PR) Zdravko Škender (Foto: PR) PR 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Škender - 1 Zdravko Škender - 2 Zdravko Škender - 5 Zdravko Škender - 1 Zdravko Škender - 2 Zdravko Škender - 3 Zdravko Škender +0 Zdravko Škender (Foto: PR) Galerija

Zdravko Škender na Facebooku je obilježio prvu godišnjicu smrti sina Tomislava i rastužio brojne obožavatelje.

Pjevač Zdravko Škender (69) na svojem je Facebooku obilježio tužnu obljetnicu.

Pogledaj i ovo Zdravko Škender - 4 Zarobila njegovo srce Škender se zauvijek oprostio od sina, a od tuge ga je spasila nova ljubav, otkrio je pokoji detalj

Prije godinu dana napustio ga je njegov sin Tomislav, koji je iznenada preminuo sa samo 38 godina.

"Vrime koje prolazi ne donosi zaborav, već ljubav i sjećanje na tebe. Ostat ćeš voljen i nikad zaboravljen. Tvoj tata", napisao je pjevač i emotivnom objavom rasplakao obožavatelje koji su mu u komentarima pružili podršku.

17.I.2020. Vrime koje prolazi ne donosi zaborav, već ljubav i sjećanje na tebe. Ostat ćeš voljen i nikad zaboravljen. Tvoj tata😢

Objavljuje Zdravko ŠkenderSubota, 16. siječnja 2021.

Zdravko je Tomislava dobio u braku sa suprugom Anđelkom, s kojom ima i kćer Kristinu.

Šibenskog pjevača u životu je sreća često zaobilazila. Zbog prometne nesreće u Crnoj Gori ostao je trajno prikovan za invalidska kolica prije 40 godina. U posljednjih nekoliko godina tragedije su se nizale jedna za drugom te je osim sina izgubio majku i brata, a raspao se i njegov brak.

U nošenju s tugom pomogla mu je glazba kojom je, kako kaže, inficiran od malih nogu i ona ga vodi na neka ljepša mjesta.

"Moja publika daje mi energiju, a moj svijet je glazba. Životne kalvarije nisu me zaobišle, ali ja se i dalje ne predajem. To sam ja! Uvijek beskompromisni borac u ono što vjerujem!" kazao je Škender za IN magazin u svibnju prošle godine kada se s pjesmom "Mala Istrijanka" vratio u javnost nakon sinove smrti.

Pjesma je odala i da je pjevač nakon razvoda braka pronašao novu ljubav, no o ženi koja mu je zarobila srce još nije odao previše.

"Samo ću vam reći da je lijepa, jednostavna i duhovita. Bila je to ljubav na prvi pogled, najljepši poklon za mene. Dogodila se ljubav između nas dvoje, ali ne bih više o tome", rekao je pred kraj 2020. godine za IN magazin.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Luka Nižetić i more Celebrity Zbog urnebesnog videa koji je objavio Nižetiću se javilo pola naše estrade, on je prošao dobro, brine ga samo jedno!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Idris Elba (Foto: Profimedia) Idris Elba (Foto: Getty Images) Tom Hardy (Foto: Getty Images) +0 Richard Madden (Foto: AFP) Preporuke ANKETA: Koga biste voljeli vidjeti kao sljedećeg Jamesa Bonda? Ovo su imena koja se trenutačno puno spominju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene