Nije joj odolio

Riskirao i zatvor zbog nje: Skrivali se od svih, a nakon sretne vijesti o bebi srpska ljepotica i nogometaš se zaručili

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Jović i Sofija Milošević u vezi su od prošle godine, no na početku su tajili svoju vezu od javnosti.

Poznata srpska manekenka Sofija Milošević (29) objavila je na Instagramu da ju je dečko, nogometaš Real Madrida Luka Jović (22) zaprosio. 

Pogledaj i ovo showbuzz jako dobra genetika! Srpsku ljepoticu napadaju da se fotošopira pa je pokazala lice bez šminke i trbuh pet mjeseci od poroda

"Da! Hvala ti što si ti ti. Hvala ti na smijehu kada si tu. Hvala što me voliš. Volim te beskrajno", napisala je Sofija pokraj fotografije na kojoj stoji uz Luku i zaljubljeno se gledaju. 

Prosidba se prema objavi dogodila na otoku Capriju u Italiji, a ubrzo je Jović komentirao fotografiju svoje zaručnice. "Uvijek ću te nasmijavati. I ja tebe volim", napisao je nogometaš. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YES!💍Thank you for being you,thank you because I laugh a lot more around you,thank you for loving me.Love you endlessly ❤️ @lukajovic

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Pratitelji su čestitali sretnom paru i istaknuli da su predivni skupa. Inače, Sofija i Luka čekaju i dijete, a u vezi su od prošle godine, no u početku su tajili da su zajedno. 

Jović je šokirao javnost u ožujku ove godine kada je procurila vijest da je odletio iz Madrida, gdje je bio u karanteni zbog koronavirusa, u rodnu Srbiju. Razlog je bio Sofijin rođendan, a srpski mediji pisali su da je nogometaš stigao privatnim zrakoplovom i kada je sletio, dobio je rješenje o samoizolaciji. Zbog toga se našao na udaru srpske javnosti, ali i tijela vlasti pa su mediji u susjednoj nam zemlji pisali da mu prijeti i zatvorska kazna u trajanju od tri godine.

Manekenka je poznata po vezama s nekoliko srpskih nogometaša, a javnost ju smatra jednom od najljepših žena u nama susjednoj zemlji.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Hart (Foto: Profimedia) +0 Kevin Hart (Foto: Profimedia) Celebrity Prvo je on bio usred skandala i ona ga branila, a sad su se uloge obrnule: Našli se na ručku i na rastanku dobro izgrlili

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene