Prekipjelo joj je!

Domaća pjevačica se javno obračunala s hejterima: "Majka sam i neću se ‘obuć’!"

Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (FOTO: Instagram) Žanamari (FOTO: Instagram) +0 Žanamari (FOTO: Instagram) Galerija

Žanamari Perčić, osim glasom, pažnju privlači i stasom, a njezine seksi fotografije na društvenim mrežama nekima nisu sjele.

Domaća pjevačica Žanamari već se duže vrijeme obračunava s djelom javnosti koju ne može nazvati obožavateljima, zbog svojih atraktivnih fotografija na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić mišljenja su podijeljena Žanamari postala plavuša i odvažila se na još jednu promjenu, a zbog novog izgleda poznate Hrvatice zasule su je komentarima!

One često podrazumijevaju njezina golišavija izdanja, no obzirom da se radi o ženi koja ima jedno od najboljih tijela među Hrvaticama, nije ni čudo da se time voli pohvaliti.

A kada postoji nešto čime se možeš pohvaliti, postoji i dio zavidne javnosti koja mora to isto kritizirati. Tako se pjevačici često spočitavalo da obavljuje prevruće fotke te kako bi trebala voditi računa o svojoj kćerkici.

"Ovako: Majka sam i NEĆU se ‘obuć’. Sad kad smo to riješili ajmo hejteri odmah se izjasnite da i to primitivizma što imam ovdje odmah poblokiram, pa da se onda mogu u miru tu i tamo javiti NORMALNOJ ekipi ovdje na fejsu", poručila je bijesna pjevačica na Facebooku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

"Obožavam likove koji znaju kako drugi trebaju živjeti, a vlastiti život im se najčešće raspada", komentirao je njezin status Viktor Drago, na što mu je ona odgovorila.

"Mene zabavlja njihova logika, a i 'hrabrost'. Uživo ne hejtaju ne brini. Vjerojatno su saznali da imam motornu pilu u prtljažniku with their name written all over it."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene