vruće!

Žanamari zaplesala sa suprugom u nikad kraćoj haljinici pa pokazala previše, jedan komentar privukao je najviše pažnje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari Perčić na Instagramu je pokazala kako je dočekala 2022. godinu, a ono što joj je komentirala Ella Dvornik ukralo je najviše pažnje.

Pjevačica Žanamari Perčić (40) pokazala je djelić atmosfere s proslave 2022. godine, koju je dočekala sa svojim suprugom Marijem. Par je zavodljivo plesao, a pjevačica je u jednom trenutku pokazala malo i previše te su se jasno vidjele njezine crvene gaćice ispod prekratke haljinice.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivona Glavaš - 2 ''to mi jako puno znači'' Splitska dizajnerica nahvalila dečka kojem tepaju da je jedan od najzgodnijih hajdukovaca: ''On je uvijek podrška!''

Video su joj komentirali brojni pratitelji, koji su joj zaželjeli sreću u novoj godini, no komentar Elle Dvornik ukrao je svu pažnju.

"Osjećam se kao da vas prekidam dok gledam", napisala joj je Ella u komentaru, a Žanamari joj je brzo odgovorila. "To je to", napisala joj je uz smijeh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Inače, Žanamari je posljednjih  godina tjelovježbom svoju liniju dovela do savršenstva i s razlogom slovi kao jedna od najseksi Hrvatica.

Isklesanim tijelom rado se hvali na društvenim mrežama, na kojima često dijeli svoje golišave fotografije, a iza objektiva je obično upravo njezin suprug Mario Perčić.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 +0 Franka Batelić i Davor Garić inMagazin Franka se navikava na veliku novost u svom životu, otkrila je kako su Ćorluka i njihov sinčić reagirali na promjenu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene