buran život

Ova plavuša posvađala je bivšeg i sadašnjeg supruga, prati je 7 milijuna ljudi, a stalno je u centru skandala

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Wanda Nara bila je u braku s nogometašem Maxijem Lopezom sve dok ga nije prevarila s kolegom Maurom Icardijem. Sve se odvijalo pred očima javnosti.

Argentinka Wanda Nara već godinama je u toj zemlji u središtu brojnih skandala, a ta popularna plavuša supruga je nogometaša Maura Icardija, zvijezda Instagrama te lukava nogometna menadžerica.

Pogledaj i ovo Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Sve je otkrila Preljubnica i ljubavnica nogometaša progovorila o intimi sa suprugom: "Kad gubi, ne želi me taknuti"

Nara je, naime, bila u braku s nogometašem Maxijem Lopezom od 2008. do 2013. godine te su dobili tri sina, no sve je krenulo po zlu kada je Maxi saznao da ga vara. Odmah je zatražio zahtjev za razvod, a u međuvremenu je i ona njega javno prozivala za nevjeru. Lopez je s Narom i obitelji živio u Italiji, gdje i dalje igra nogomet, no ona se u jednom trenutku vratila u Argentinu kako bi bila što bliže svom novom dečku, nogometašu Mauru Icardiju.

Icardi i Lopez prije afere bili su prijatelji, a kada je svjet saznao da Icardi ljubi Lopezovu suprugu, prestali su razgovarati. Klubovi za koje igraju imali su nogometnu utakmicu usred skandala, a čitav svijet prenosio je trenutak kada je Lopez odbio pružiti ruku Icardiju te su utakmicu nazvali "Wanda derbi".

Već u srpnju 2014. godine Icardi i Nara su se vjenčali te su napravili veliki slavljenički tulum u Buenos Airesu. Par ima dvoje djece, a zanimljiva je i činjenica da je Wanda Icardijeva menadžerica.

Nakon brojnih skandala, Nara danas plijeni pozornost diljem svijeta svojim golišavim fotkama koje redovito objavljuje na Instagramu, gdje je prati više od 7 milijuna ljudi.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene