prirodna ljepotica!

Jovana Joksimović uhvaćena bez šminke, ovako izgleda prije nego što počne s poslom i pojavi se na ekranima

Željko Joksimović Željko Joksimović PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Željko Joksimović Galerija

Jovana Joksimović uhvaćena je bez šminke kod frizera, a svoje pratitelje ugodno je iznenadila prirodnim izgledom u 42. godini.

Jovana Joksimović, supruga pjevača Željka Joksimovića, pokazala je da i u 42. godini života izgleda poprilično dobro bez šminke.

Pogledaj i ovo Željko i Jovana Joksimović Kakva vila, kakva raskoš! Luksuz u kojem žive Željko i Jovana Joksimović teško je opisati, ovo velebno zdanje kupili su za 2,5 milijuna eura od prijatelja!

Naime, dok se kod frizera pripremala za emisiju, snimljena je u dosad neviđenom izdanju, a njezine potpuno prirodne fotografije možete pogledati ovdje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Pratitelji s društvenih mreža složili su se da voditeljica Jovana izgleda besprijekorno dobro, ali i da joj šminka zbilja uopće nije potrebna. Srpska voditeljica iz emisije u emisiju trudi se izgledati što bolje, a to joj zbilja i uspijeva.

Prisjetimo se, supružnici su u braku od 2012. godine. Par je u travnju 2014. godine dobio sina Kostu, a u listopadu 2017. godine rođene su njihove kćeri blizanke Ana i Srna. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Prošle nedjelje Jovana je napunila 41. godinu te je za medijsku kuću Blic izjavila: "Ja u rođendanima uživam, to svi znaju. Volim ih, što ne bi slavili takvu jednu stvar?"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne - 3 Cara Delevingne - 1 Cara Delevingne - 2 Cara Delevingne - 4 +16 Cara Delevingne - 5 Celebrity U toplesu prošetala crvenim tepihom: Pojavila se zakopčana do grla, a onda je skinula sako i pokazala sve!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Pavić Lana Pavić Lana Pavić Lana Pavić +11 Iris Rajčić i Marko Livaja Celebrity Irisina kuma Lana ne krije koliko je ponosna, pogledajte pripijenu haljinu koju je izabrala za prijateljičin veliki dan

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene