Žuto joj dobro stoji

Vlatka Pokos vratila se u Hrvatsku zbog voditeljskog angažmana i ostavila sve prisutne bez daha

Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (FOTO:Pixsell) +0 Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Galerija

Vlatka Pokos posljednje dvije godine živi i radi u dalekoj Kanadi.

U Poreču je održan svjetski izbor Miss turizma.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos krasi ga više titula Poznato je koga ljubi Vlatka Pokos, novi odabranik nasljednik je ugledne zagrebačke obitelji: "Istina je, dogodilo se..."

Nakon gotovo dvadeset godina direkcija svjetske licencije Miss Tourism World u konkurenciji svjetskih destinacija odabrala je Hrvatsku za domaćina toga velikog svjetskog događaja.

Četrdeset ljepotica iz Australije, Belgije, Benina, Bosne i Hercegovine, Brazila, Kameruna, Kolumbije, Hrvatske, Češke, Finske, Njemačke, Gruzije, Gane, Velike Britanije, Guadeloupe, Indije, Indonezije, Italje, Japana, Kazahstana, Kirgistana, Mongolije, Nepala, Novog Zelanda, Nigerije, Sjevernog Cipra, Paname, Perua, Filipina, Rusije, Srbije, Slovačke, Slovenije, Južne Koreje, Španjolske, Tajvana, Ugande, Ukrajine i Venezuele tako je stiglo u Hrvatsku predstaviti sebe i svoju zemlju.

U zabavnom dijelu programa Miss Turizma svijeta nastupili su hrvatski estradni umjetnici Ana Rucner, Jacques Houdek, Roko Blažević, Alka Vuica te Sandi Cenov, dok je voditeljica programa bila Vlatka Pokos.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatka Pokos Toronto Canada (@vlatkapokos) on

Vlatka je svakako izazvala najveću pažnju zbog činjenice kako posljednje dvije godine ne živi u Hrvatskoj, već u dalekoj Kanadi, pa je njezin povratak bio itekako popraćen.

Lijepa voditeljica, koja danas, vjerovali ili ne, ima 49 godina, zasjala je u dugoj, žutoj haljini bez naramenica, a posao je odradila profesionalno kao uvijek, zbog čega još uvijek dolazi u rodni kraj kako bi odradila pokoju gažu, unatoč tome što se u novom domu bacila u marketinške vode.

"Ja sam se odmorila psihički od silnog pritiska, svakodnevnog pritiska kojem sam bila izložena godinama. To je jako teško podnositi. Nekako sam se, nažalost, u Hrvatskoj počela osjećati zadnjih godina kao da se vrtim u krug iz kojeg se ne mogu iščupati. Neke stvari jednostavno ne možete kontrolirati i ne možete se boriti dovijeka s vjetrenjačama. Ja sam se godinama borila s vjetrenjačama i onda sam shvatila da je to besmisleno", otkrila je jednom prilikom za IN magazin o selidbi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatka Pokos Toronto Canada (@vlatkapokos) on

Da joj život u tuđini itekako godi, Vlatka je dokazala na nedavnom godišnjem odmoru u Meksiku, ali i u Poreču te ne sumnjamo da je i tamo privlačila poglede.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić, Nicolas Quesnoit i Dino Rađa (Foto: Anamaria Batur) Ivan Šarić, Nicolas Quesnoit i Dino Rađa (Foto: Anamaria Batur) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) +7 Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Celebrity U finalu "Plesa sa zvijezdama" nastala je ova hit-fotografija koja će vas nasmijati do suza
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene