Visinske razlike

U finalu "Plesa sa zvijezdama" nastala je ova hit-fotografija koja će vas nasmijati do suza

Ivan Šarić, Nicolas Quesnoit i Dino Rađa (Foto: Anamaria Batur) Ivan Šarić, Nicolas Quesnoit i Dino Rađa (Foto: Anamaria Batur) Anamaria Batur 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić, Nicolas Quesnoit i Dino Rađa (Foto: Anamaria Batur) Ivan Šarić, Nicolas Quesnoit i Dino Rađa (Foto: Anamaria Batur) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Viktorija Rađa (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +1 Nicolas Quesnoit (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Galerija

Show "Ples sa zvijezdama" sinoć je završio spektakularnom finalnom večeri nakon punih 12 tjedana.

Nakon završetka sinoćnjeg plesnog spektakla na Novoj TV počeli su veselje i zabava.

Pogledaj i ovo Jelena Perić Ovo je hit! Ne odvajaju se otkako ih je spojila Viktorija Rađa: Video ovog dvojca dobro je sve zabavio, a čini se da se zna i tko je kavu platio! Ili nije!

Show "Ples sa zvijezdama" sinoć je završio spektakularnom finalnom večeri nakon punih 12 tjedana. Pobjednicima showa proglašeni su Slavko Sobin i Gabriela Pilić, a u superfinalu su bili i Viktorija Đonlić-Rađa te njezin plesni partner Marko Mrkić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Nakon više od 12 tjedana napornih proba i brojnih plesova, svi sudionici showa napokon se mogu malo opustiti, a to vrijedi i za njihove najvjernije navijače koji su ih bodrili svih ovih tjedana.

Atraktivnoj Splićanki Viktoriji Đonlić Rađi najveća podrška svakako je bio suprug, umirovljeni košarkaš Dino Rađa, koji je svake nedjelje sjedio u prvom redu te gledao kako mu napreduje supruga i bodrio ju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Dino je tijekom ova tri mjeseca pokazao i odličan smisao za humor kada je gotovo svakoga tjedna na društvenim mrežama "prijetio" plesnom partneru svoje Viktorije, a i sinoć se pobrinuo da nas nasmije kada je rado pozirao uz komičara, finalista Ivana Šarića i člana žirija, rasplesanog Francuza Nicolasa Quesnoita.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Saric (@ivansaric) on

Košarkaš je sa svojih 2,11 metara uvjerljivo bio najviši na fotografiji, u stopu ga je slijedio i Šarić, a između njih smjestio se jedva uočljiv Nicolas. Tako je nastala hit-fotografija večeri koja nas je nasmijala do suza.

Vjerujemo kako je i ostatak finalne večeri prošao u zabavnom tonu, posebno s ovakvom ekipom!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) +6 Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Celebrity Slavko i Gabriela nakon pobjede: "Show ću pamtiti po njoj, imam ju za cijeli život!"  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene