Najbolji od najboljih!

Slavko i Gabriela nakon pobjede: "Show ću pamtiti po njoj, imam ju za cijeli život!"

Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Nova TV 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama: Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Ples sa zvijezdama: Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Dnevnik.hr)) - 2 Galerija

Nakon 12 tjedana završio je plesni spektakl Nove TV u kojem se za titulu najboljeg plesnog para borilo 11 parova.

Slavko Sobin i Gabriela Pilić u velikom finalu showa "Ples sa zvijezdama" osvojili su titulu najboljeg plesnog para!

Pogledaj i ovo Slavko Sobin i Gabriela Pilić "Pomiješao si nešto" Slavko i Gabriela u maloj dilemi, ona mu poručila: “Znaš da se sa mnom ne vrijedi raspravljati”

Nakon 12 tjedana završio je plesni spektakl Nove TV u kojem se za titulu najboljeg plesnog para borilo 11 parova.

U finalu su se našla samo tri, a bili su to Ivan Šarić i Paula Jeričević, Viktorija Đonlić-Rađa i Marko Mrkić te Slavko Sobin i Gabriela Pilić.

Nakon dva izvedena plesa prvi su iz finala ispali Ivan i Paula, a zatim su preostala dva para izvela još jedan, ujedno posljednji ples sezone. Emocije su prštale sa svih strana, a posebno dirnuta bila je Splićanka Viktorija, koja je nakon svog posljednjeg plesa "pala" na pod u suzama te dirnula sve oko sebe.

Glasovi gledatelja bili su ti koji su donosili konačnu odluku jer su prema bodovima žirija ova dva plesna superpara bila izjednačena, i to doslovno.

Tako su pobjednicima proglašeni Slavko i Gabriela, koje smo uhvatili u prvim trenucima nakon proglašenja da nam opišu kako se osjećaju.

"Mislim da još nismo svjesni. Izvan sebe smo, ali smo i fantastično. Trebat će još neke vrijeme da se slegnu dojmovi", bila je kratka uzbuđena Gabriela.

"To je ogroman ponos jer je stvarno plod jako puno rada i ulaganja. Nemam sad lijep osmijeh pa sam dobio nagradu... Namučili smo se za ovo, ona se namučila, ona me trpjela... Mislim, trpio sam i ja nju, ali ovo je plod našeg zajedničkog rada i možda da je ovo nešto u čemu smo se natjecali pojedinačno, ne bi bilo toliko bitno. Ali ovo je nešto što smo nas dvoje stvorili zajedno. Kraj svemira, možda najljepši trenutak u mom životu", u jednom nam je dahu otkrio Slavko.

"Ja ću ovaj show pamtiti po lijepom plesanju. S njim mi je bilo kao da plešem s pravim plesačem", otkrila je u nastavku emotivna Gabriela ne skidajući osmijeh s lica.

"Ja ću ovaj show pamtiti po njoj, imam ju za cijeli život, meni ne treba više", poručio je talentiranoj i prekrasnoj partnerici Sobin, koji joj je i prije finala posvetio emotivni status na Instagramu.

Čestitamo na laskavoj tituli!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene