"Uvijek damski"

Vlatka Pokos pohvalila se novim imidžom, a svi su primjetili detalj kojem se cijena penje iznad 40 tisuća kuna!

Vlatka Pokos - 7 Vlatka Pokos - 7 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 5 Vlatka Pokos - 6 Vlatka Pokos - 8 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 4 Vlatka Pokos- - 2 Vlatka Pokos- - 4 Vlatka Pokos i Ivana Delač +17 Vlatka Pokos i Ivana Delač Galerija

Vlatka Pokos pokazala je svoj novi poslovni stil, koji joj savršeno pristaje, a pohvalila se i skupocjenim torbicama marke Dior, koje ima u bijeloj i crnoj boji.

Naša pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos prošetala je zagrebačkim ulicama u poslovnom stilu.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 1 I danas očarava ljepotom Prepoznajete li našu bivšu voditeljicu i pjevačicu s fotografije? Tada je pjevala u popularnoj grupi, a kasnije je medijske stupce punila ljubavnim životom

Naime, objavila je u svojoj priči na Instagramu fotografije na kojima pozira u elegantnom bijelom odijelu, a ispod njega je nosila plavu satensku majicu. No, svi su se zagledali u jedan luksuzan modni dodatak, a riječ je o Vlatkinoj bijeloj torbici marke "Dior", čija cijena iznosi oko 45 tisuća kuna. Voditeljica se također pohvalila i svojom novom, "hladnijom" nijansom plave boje kose za nadolazeće jesensko vrijeme.

Pokos je novom objavom na profilu pokazala i da ima još jednu torbu iste marke i kolekcije, samo u crnoj boji, pa se čini kako je zaista velika obožavateljica Diora. 

Pozirala je u bijeloj poslovnoj haljini, koja je istaknula njezinu zgodnu liniju, a na to je kombinirala crne skupocjene salonke i torbicu. Valovita frizura i crne sunčane naočale dodatno su podignule cijeli stajling.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatka Pokos/Toronto/Zagreb/Split (@vlatkapokos)

"Uvijek damski", "Ti si prekrasna Vlatka", "Predivna kosa i figura. Uvijek odmjerena i elegantna", "Ikona stila", "Prava diva", nizali su se komplimenti sa strane vjernih obožavatelja. 

Dok je živjela u Kanadi, Vlatka je bila Diorova zaposlenica. Na profilu bivše voditeljice na LinkedInu stoji da je od prosinca 2017. godine do kolovoza 2020. godine radila u Dioru u Torontu kao modni konzultant.

Napisala je kako je u dvije godine i devet mjeseci radila u prodaji te da je poslovala s klijentima osobno te podnosila financijska izvješća nadređenima.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Andrew i princeza Diana Princ Andrew Princ Andrew - 2 Princ Andrew - 3 +17 Princ Andrew i princeza Eugenie Preporuke Procurio tajni plan princa Andrewa i Diane, urotili se protiv Charlesa jer mu jednu stvar nisu mogli oprostiti: "Bila su to mračna i čudna vremena"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger +18 Nicole Scherzinger Celebrity Žena koju zovu boginjom ljepote doživjela je neugodnu scenu tijekom šetnje, za sve je kriva spala naramenica!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene