Preporodila se žena

Vlatka Pokos dala si je oduška nakon velike životne promjene, a njezinoj figuri u bikiniju nemoguće je nadiviti se!

Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 1 Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 5 Vlatka Pokos - 6 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 4 Vlatka Pokos - 5 +14 Vlatka Pokos - 2 Galerija

Vlatka Pokos objavila je video iz Splita u kojem je pokazala da joj novi početak itekako godi.

Bivša pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos s 53 godine okrenula je novu stranicu u životu i preselila se u Split, gdje je pronašla i novi posao.

Sada je na svojem Instagramu pokazala koliko joj godi novi početak.

"Budite zahvalni za sve dobre stvari u životu. To je ključ sreće. Prestanite se žaliti, počnite živjeti", napisala je uz video u kojem je pokazala fantastičnu figuru u bikiniju, ali i kako uživa nakon novog početka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vlatka Pokos (@vlatkapokos)

Vlatka se odlučila se na veliki zaokret u karijeri i dobila je posao u jednom splitskom hotelu, gdje radi na takozvanoj concierge-usluzi, a riječ je o sezonskom poslu i najčešće radi na organizaciji događanja i nekih intimnih proslava, pisala je Slobodna Dalmacija.

Vlatka je nekoliko godina živjela i radila u Kanadi, odakle se vratila zbog showa "Ples sa zvijezdama", u kojem je sudjelovala prošle godine.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Josip Marić, 2011. godina Ella Dvornik i Josip Marić, 2011. godina Ella Dvornik i Josip Marić - 1 Ella Dvornik i Josip Marić - 2 +22 Ella Dvornik i Josip Marić - 3 Nekad i sad Sjećate li se koga je Ella Dvornik ljubila prije Charlesa? S bivšim koji je njegova potpuna suprotnost planirala je i neobično vjenčanje

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Roger i Miroslava Federer - 8 Roger i Miroslava Federer - 6 Roger i Miroslava Federer - 5 Roger i Miroslava Federer - 4 +27 Roger i Miroslava Federer - 3 Celebrity Slavni umirovljeni sportaš suprugu je odveo na ljetovanje u susjedstvo, a jedna stvar iz njihova odnosa dokaz je prave bračne ljubavi i nakon 22 godine!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene