fantastična!

Martina je mislila da je vidjela sve, a onda se pojavila ova djevojka: ''Ovo je za divljenje, ne znam smišljaš li to sama!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vladyslava Kushnir - 5 Vladyslava Kushnir - 4 Vladyslava Kushnir - 3 Vladyslava Kushnir - 2 Vladyslava Kushnir - 1 Vladyslava Kushnir - 13 Vladyslava Kushnir - 12 Vladyslava Kushnir - 10 Vladyslava Kushnir - 9 Vladyslava Kushnir - 8 +20 Vladyslava Kushnir - 7 Galerija

Akrobacija nije nedostajalo u nastupu šarmantne Vladyslave Kushnir koja je žiriju i gledateljima Supertalenta ostala upamćena po performansu u zračnom kolutu na audiciji.

''Na pozornici pokazujem sve svoje emocije, na trenutke uopće ne vidim ljude oko sebe, kad završim s nastupom, ponovno vidim ljude oko sebe. Zadovoljna sam sa svojim zadnjim nastupom. Kad sam čula komplimente pitala sam se je li netko iza mene. Vrlo sam samokritična. Zato za sebe ne mogu reći da sam najbolja, plakala sam jer je to moj san, život mi se okrenuo za 180 stupnjeva'', priznala je Vladyslava prije svog polufinalnog nastupa u showu Supertalent. 

''Svi su gledali moj nastup na Supertalentu i naravno, mama je bila jako ponosna na mene. Čak i tata i brat. To me motivira da se i dalje nastavim ovime baviti. Ime sljedećeg nastupa je ''Impuls''. Puno mi ljudi govori da sam impulzivna. Moj će dečko upravljati motorom koji će me vući gore i dolje. Ovo je prvi put da zajedno radimo, naravno, trebamo imati puno povjerenja. Bilo bi nemoguće to raditi da smo u svađi. Trenutno mi je ovo najvažnija stvar u životu. Kad uđem u nešto, onda tome dajem čitavu sebe. Očekujem da ću proći u finale jer želim pokazati još jednu sebe. Ja kao pobjednica? Ne znam...'', rekla je Vladyslava. 

A evo što je žiri imao za reći nakon njezinih akrobacija. 

''Ja sam mislila da smo mi vidjeli sve i da ne postoji dalje od audicije, očekivala sam puno, ali nisam očekivala ovo. Ovo je next level, ne znam da li to sama izmišljaš, ovo je za divljenje'', primijetila je Martina. 

''Ja ne znam puno o ovome, ali svaki put nastojim predvidjeti koji element dolazi, hoćeš li visjeti ovako ili onako. Sve što si napravila, nisam mogao ni zamisliti da će doći. Toliko toga si radila oko koluta, bila si iznad njega, pa ispod. Radila si neke lude stvari, stvarno je bilo jako dobro'', rekao je Fabijan. 

''Mislim da je ovu točku najbolje komentirati šutnjom'', rekao je Davor u svom stilu. 

''Na audiciji si bila sjajna i rekli smo da takvo nešto nikada nismo vidjeli. No večeras si nam pokazala i više, nije bilo samo atraktivno već i jako opasno, gledala sam imaš li kakvu pomoć u slučaju da nešto pođe krivo. Svemir je očito na tvojoj strani, bila si fantastična'', zaključila je Maja. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +25 Maja Šuput i Marko Grubnić - 1 Celebrity Kruna kakvu još niste vidjeli krasi Majinu glavu, a u ovom prozirnom kostimiću može stati uz bok Beyonce!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Snimanje serije Kumovi - 9 Snimanje serije Kumovi - 6 Snimanje serije Kumovi - 5 Snimanje serije Kumovi - 7 +25 Snimanje serije Kumovi - 8 Celebrity Mezimica publike iz "Kumova" objavila dosad neviđene fotografije sa snimanja hit-serije, a za to je imala i poseban razlog: "Jako emotivno je bilo"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene