samo najuži krug ljudi

Petar Grašo i Hana Huljić danas će stati pred oltar! Rijetki detalji su procurili, ali evo što sve znamo o svadbi godine!

Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 +0 Petar Grašo i Tonči Huljić Galerija

Domenica Žuvela i Dino Rađa kumovi su na vjenčanju Petra Graše i Hane Huljić, a cijela ceremonija obavijena je velom tajne.

Pjevač Petar Grašo (45) i 14 godina mlađa Hana Huljić danas će stati pred oltar, no informacije o njihovu vjenčanju stižu na kapaljku. Nije poznata točna lokacija vjenčanja kako ih paparazzi ne bi opsjedali, a navodno čak ni uzvanici nisu znali točnu lokaciju sve do posljednjeg trenutka.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakvo iznenađenje! Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

Vjenčanje će se održati u krugu najuže obitelji i kumova, za koje su odabrali pjevačicu Domenicu i bivšeg košarkaša Dina Rađu.

"To nije tajna, iako smo vidjeli 40 datuma. I Hana i ja smo osobe koje se ne vole pojavljivati u novinama. Nevjerojatno je da smo baš mi bili na toliko naslovnica, osobe koje se ne vole pojavljivati javno", priznao je pjevač.

Grašo i Hana u slatkom su iščekivanju prinove, a sam pjevač je to nedavno komentirao. "Postat ću tata. Zahvalni smo na svakom koraku koji je vodio prema nama. Malo nam je smiješno da nas ljudi hvataju telefonom svuda, imam 25 godina karijere, ali očito ljudima fali malo tih lijepih priča. Ali ja ću se i dalje truditi čuvati svoju privatnost jer želim da ljudima bude bitna pjesma, a ne moja spavaća soba", kazao je Petar, a zatim se dotakao i odnosa s obitelji Huljić.

"Tonči i ja smo uvijek jedan drugom bili na raspolaganju, od prvog trenutka, i prijateljski i privatno i poslovno. Uvijek smo bili obitelj, a sad smo nekako i formalno, pravno obitelj. Obožavam tu familiju, zaista, oduvijek, i oni se vrlo dobro slažu s mojom obitelji. Živimo kao svi normalni ljudi. Šalimo se, zezamo, smijemo. Uživamo raditi glazbu i strašno sam sretan što imamo tu sjajnu sinergiju i što kad radimo, zajedno s Vjekoslavom, događaju se ti veliki hitovi", ispričao je.

Podsjetimo, za vezu Graše i Hane doznalo se u listopadu prošle godine, a par je u siječnju ove godine objavio da čekaju bebu. Hana bi trebala roditi naljeto, a nakon dolaska prinove najavili su još jedno veliko svadbeno slavlje u Splitu.

Grašo je prije Hane bio više od 24 godine u vezi s Danijelom Martinović, a za njihov prekid se doznalo u svibnju prošle godine.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Gigi i Bella Hadid (Foto: AFP) Gigi i Bella Hadid (Foto: Profimedia) Gigi i Bella Hadid (Foto: Profimedia) +0 Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Celebrity Slavne sestre pozirale kao od majke rođene i srušile društvene mreže, a fotka je zbog jednog detalja poprilično jeziva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene