neke su i naljutile

Slavne sestre pozirale kao od majke rođene i srušile društvene mreže, a fotka je zbog jednog detalja poprilično jeziva

Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Gigi i Bella Hadid (Foto: AFP) Gigi i Bella Hadid (Foto: Profimedia) Gigi i Bella Hadid (Foto: Profimedia) +0 Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Galerija

Bella i Gigi Hadid u novoj kampanji za modnu kuću Versace pozirale su potpuno gole, a jedna je oko noge imala omotanu golemu zmiju.

Sestre Bella i Gigi Hadid trenutno su jedne od najtraženijih manekenki na svijetu i često rade zajedno, a njihova najnovija suradnja zamalo je srušila Instagram.

Pogledaj i ovo Mohamed Hadid i Shiva Safai (Foto: Profimedia) Nesuđeni bračni par Otkriven razlog prekida multimilijunaša koji je bankrotirao i njegove 32-godine mlađe zaručnice

Slavne sestre zajedno su pozirale za novu kampanju modne kuće Versace, i to potpuno gole, a strateške dijelove pokrile su torbicama koje reklamiraju i kosom, dok je Bella oko noge imala omotanu golemu zmiju.

Fotografiju je na Instagramu podijelila Donatela Versace i uz nju napisala: "Moje Versace boginje".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Donatella Versace (@donatella_versace)

"Brutalno zgodne", "Ovo je epski", "Apsolutno očaravajuće", "Umjetnost", neki su od brojnih komentara ispod fotke koja je u kratkom roku skupila gotovo milijun lajkova, a mnogi su komentirali i kako Bella djeluje pomalo prestrašeno zbog zmije. Nisu izostale ni kritike na račun korištenja biblijskih motiva, zbog kojih su neki kampanju osudili kao uvredljivu.

Gigi i Bella su ljubav prema manekenstvu, ali i izgled naslijedile od svoje lijepe majke Yolande, koja je također radila kao model.

Gigi je 2020. i sama postala majka djevojčice Khai, koju je dobila s pjevačem Zaynom Malikom, a par je krajem prošle godine okončao svoju vezu, i to zbog njegova navodnog okršaja s njezinom majkom.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Iva Jerković (Foto: Mario Poje) +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica u rijetkom izlasku otkako je postala majka servirala dekolte od kojeg zastaje dah!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene