Objavile su i snimke!

Vjenčale se Miss Argentine i Miss Portorika, ljepotice su dosad uspješno tajile da su u vezi!

Mariana Varela i Fabiola Valentin - 3 Mariana Varela i Fabiola Valentin - 3 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Mariana Varela i Fabiola Valentin - 1 Mariana Varela i Fabiola Valentin - 2 Mariana Varela i Fabiola Valentin - 3 Mariana Varela i Fabiola Valentin - 4 Mariana Varela i Fabiola Valentin - 5 Mariana Varela i Fabiola Valentin - 6 Mariana Varela i Fabiola Valentin - 7 Mariana Varela i Fabiola Valentin - 8 Mariana Varela i Fabiola Valentin - 9 Mariana Varela i Fabiola Valentin - 10 +17 Mariana Varela i Fabiola Valentin Galerija

Miss Argentine Mariana Varela i Miss Portorika Fabiola Valentin na Instagramu su otkrile da su se vjenčale, a svoju vezu dosad su uspješno skrivale od javnosti.

Mariana Varela i Fabiola Valentin, koje su predstavljale svoje zemlje na izboru ljepote kao Miss Argentina i Miss Portoriko, vjenčale su se. 

Upoznale su se na natjecanju Miss Grand International 2020. godine, ali svoju su ljubav sve dosad skrivale od javnosti, piše Lad Bible.

No, sada su na društvenim mrežama otkrile da su stale pred oltar te su podijelile i nekoliko snimki i fotki s vjenčanja, ali i s tajnih zaruka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fabiola Valentín 🌙 (@fabiolavalentinpr)

Mariana i Fabiola ispod objave su dobile brojne čestitke ugodno iznenađenih pratitelja.

"Stvarno sam mislio da ste samo prijateljice, čestitam", "Prekrasan par", "Baš sam sretan zbog vas" neki su od brojnih komentara podrške koje su dobile.

Inače, Varela je predstavljala Argentinu na natjecanju za Miss Univese 2019. godine, a naredne godine završila je među top 10 najljepših na natjecanju Miss Grand International, na kojem je upoznala svoju današnju suprugu. Valentin je titulu Miss Portorika osvojila 2020. godine.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jelica Boto - 5 Jelica Boto - 4 Jelica Boto - 3 Jelica Boto - 8 +4 Jelica Boto - 1 Celebrity Ispala je iz MasterChefa zbog svojeg najboljeg jela, a evo kako govori o showu sad kad ga je napustila!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Theo James Theo James - 1 Theo James - 1 Theo James - 2 +5 Theo James - 4 Preporuke Zgodni glumac izazvao nevjericu scenama u kojima je potpuno gol: "Sigurno je umjetno, ne može biti ovoliko!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene