Prati ga 13 milijuna ljudi!

Doživio nesreću pri skakanju s padobranom, Hrvati ga pamte kao mladića koji se popeo na Sanadarev auto

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vitaly Zdorovetskiy doživio je nesreću pri skakanju s padobranom, a svojim se obožavateljima obratio na Instagramu i zahvalio ljudima koji su mu pomogli.

Jedan od najpopularnijih youtubera današnjice Vitaly Zdorovetskiy rusko-američkog porijekla doživio je tešku nesreću prilikom skakanja s padobranom, a o svemu se naravno oglasio putem društvenih mreža.

28-godišnji Vitaly je na svom Instagramu objavio nekoliko fotografija koje ga prikazuju u trenutku kada ga smještaju u vozilo hitne pomoći te iz bolnice, a otkrio je kako mu se dogodila nesreća kada je skočio s padobranom.

"Ozlijedio sam vrat i leđa, jako me boli", priznao je na Instagramu i zahvalio svima koji su mu pomoglim, no detalje nije otkrio.

Prije nekoliko dana na Instagramu je objavio nekoliko snimki skokova koje si oduševile njegove obožavatelje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vitaly (@kingvitaly) on

Vitalyja samo na Instagramu prati više od 3 milijuna ljudi, a na Youtubeu više od 10 milijuna. Poznat je avanturizmu i izvođenju vratolomija te izvođenju podvala, a Hrvati ga se sjećaju kao mladića koji je dočekao bivšeg premijera Ivu Sanadera ispred Remetinca i popeo mu se na automobil.

Svjetsku je slavu stekao 2014. godine kada je uletio na teren Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu kada je bio i uhićen.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene