A djelovali su baš sretno

Poznati zavodnik razvodi se od 30 godina mlađe ljepotice? Obrisao je sve njezine fotografije, a šuška se i da joj je slomio srce

Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey - 4 Vincent Cassel i Tina Kunakey - 3 Vincent Cassel i Tina Kunakey - 5 Tina Kunakey i Vincent Cassel - 5 Tina Kunakey i Vincent Cassel - 4 +5 Tina Kunakey i Vincent Cassel - 2 Galerija

Vincent Cassel obrisao je s Instagrama sve fotografije sa suprugom Tinom Kunakey i potaknuo glasine o razvodu.

Francuski glumac Vincent Cassel (56) i manekenka Tina Kunakey (26) navodno se razvode nakon pet godina braka.

Pogledaj i ovo Tina Kunakey i Vincent Cassel Zaljubljeni do ušiju Vanserijska ljepotica nije mu ispala samo utjeha nakon razvoda, a zbog jedne stvari nitko nije mislio da će njih dvoje uspjeti!

Iako već neko vrijeme kruže glasine o njihovu razvodu, Vincent ih je sada rasplamsao tako što je sa svojeg profila na Instagramu obrisao sve fotografije s Tinom.

Da je njihovoj ljubavi stvarno došao kraj, tvrdi i izvor blizak paru.

"Rastali su se prije nekoliko tjedana. Tini je slomljeno srce", kazao je izvor za Daily Mail.

S druge strane, Tina još na svojem profilu na Instagramu ima njihove zajedničke fotografije, no u prilog glasinama ide i činjenica da joj Vincent nije posvetio nikakvu objavu povodom njezina rođendana ranije ovog tjedna.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli tinakunakey (@tinakunakey)

Ni Tina ni Vincet nisu komentirali glasine o svojem razvodu, a ignoriraju i brojne upita obožavatelja u komentarima ispod njihovih objava na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Vincent i Tina vezu su potvrdili 2016. godine, vjenčali su se u kolovozu 2018., a u travnju 2019. dobili su kćer Amazonie. Njoj je to prvi brak, a Vincent je u Tini pronašao utjehu nakon razvoda od jedne od najljepših žena svijeta, Monice Bellucci. S talijanskom glumicom u braku je bio od 1999. do 2013. godine, a zajedno imaju dvije kćeri, Devu i Leonie.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Natalija Prica i Milan Bandić Natalija Prica i Milan Bandić Natalija Prica i Milan Bandić Natalija Prica i Milan Bandić +19 Natalija Prica i Milan Bandić Celebrity Natalija Prica progovorila o svojem odnosu s Milanom Bandićem: "Da konačno zatvorimo tu priču, to uopće nije tajna..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić, Marko Ciboci Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 6 +25 Franka Batelić - 3 Celebrity Franka se pohvalila obiteljskim imanjem u Istri, no svi komentiraju samo nju: "Ajme...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene