uhvaćeni u šetnji!

Vesna Škare Ožbolt u sretnom je braku sa svojom srednjoškolskom ljubavi, no rijetko je imamo priliku vidjeti u društvu supruga!

Vesna Škare Ožbolt Vesna Škare Ožbolt Josip Moler/Cropix 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Škare Ožbolt i suprug Zlatko Ožbolt Vesna Škare Ožbolt i suprug Zlatko Ožbolt Vesna Škare Ožbolt i suprug Zlatko Ožbolt Vesna Škare Ožbolt i suprug Zlatko Ožbolt Vesna Škare Ožbolt Marija Vučković Karlo Ressler Nikola Grmoja Emina Pršić Josip Radeljak +14 Damir Skok Galerija

Vesna Škare Ožbolt za vikend je snimljena u šetnji sa suprugom Zlatkom, a društvo im je pravio i njihov pas.

Zagrebačka pravnica, bivša ministrica i nekoć jedna od najutjecajnijih HDZ-ovki Vesna Škare Ožbolt nije mogla neopaženo prošetati popularnom zagrebačkom špicom, koju su i protekli vikend preplavila poznata lica.

Vesni su se u izlasku pridružili suprug Zlatko Ožbolt, s kojim je rijetko imamo priliku vidjeti, i njihov pas, s kojim su ponosno pozirali fotografima.

Vesna i Zlatko zajedno su od trećeg razreda srednje škole, a u braku su dobili i svoje djece, kći Valentinu i sina Tina. Iako Vesna uspješno skriva detalje svojeg privatnog života od javnosti, poznato je i da s obitelji živi u stanu od 200 četvornih metara u širem centru Zagreba.

Kći Valentina krenula je očevim stopama i radi kao arhitektica, a mami Vesni često pravi društvo na eventima.

Pogledaji ovo Vesna Škare Ožbolt i kći Valentina Celebrity Vesna Škare Ožbolt uživala je u izlasku sa svojom kćeri, koja joj s godinama sve više nalikuje!

Vesna je jednom prilikom otkrila da joj je kći i njezina privatna stilistica.

"Često me modno savjetuje, ali moram priznati da je katkada poslušam, a nekada ipak ne", izjavila je političarka za Večernji list.

Sin Tin je glumac, a nakon što je sedam godina je bio član Zagrebačkog kazališta mladih, 2022. godine upisao je i školu glume u Los Angelesu.

Koga su još od poznatih Hrvata fotografi za vikend ulovili na špici, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i kći Marta Kristina Krepela i Marta Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela - 5 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 +25 Marin Miletić i kćer Marta - 1 Celebrity Marin Miletić pohvalio se svojom starijom kćeri, koju je dobio s pokojnom suprugom, a potez njegove djevojke razotkrio je i u kakvom su one odnosu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Mamić Marina Mamić Marina Mamić Marina Mamić +25 Marina Mamić Celebrity Transformaciju Farisa Pinje komentirao je i sam Kaarija, evo kako je reagirao kada je vidio svoju kopiju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene