puno godina ljubavi

Udovica Olivera Dragojevića objavila staru fotku legendarnog glazbenika i obilježila njihov posebni dan

Vesna Dragojević Vesna Dragojević DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Vesna Dragojević Galerija

Vesna Dragojević na Facebooku je objavila staru fotku s Oliverom na njihov posebni datum.

Supruga nikad prežaljenog velikana domaće glazbene scene, Olivera Dragojevića, prisjetila se svog pokojnog supruga na njihov posebni dan.

Pogledaj i ovo Vesna Dragojević ''Ne plačem već 5 godina'' Samozatajna Vesna Dragojević otkrila zašto ne gleda i ne čita vijesti: ''Skroz sam se maknula od svega...''

"Ti i ja. 7. 3. 1974. Naših 48 godina braka", napisala je Vesna Dragojević u opisu stare fotografije s Oliverom koju je objavila na svom Facebooku.

Vesna je bila Oliverova najveća podrška, što je i on sam tijekom života puno puta znao reći, a zaljubio se u nju kada ju je prvi put ugledao na Stradunu 1973. godine tijekom svoje svirke. U sretnom braku bili su 44 godine te su dobili trojicu sinova, Dina, Damira i Davora.

Podsjetimo, Oliver je 29. srpnja 2018. godine izgubio bitku sa zloćudnim tumorom na plućima koji mu je dijagnosticiran godinu dana ranije. Njemu u čast svake se godine na obljetnicu njegove smrti održava koncert u Veloj Luci.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer +2 Lucija Lugomer Celebrity Lucija Lugomer u mini haljini vješto iskoristila raskošne adute, žiri joj poručio da ima savršeno tijelo za sambu!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Harapin Zalepugin +0 Tihana Harapin Zalepugin inMagazin Izbor za Miss Hrvatske kroz 30 godina pratili su brojni skandali, a mnogi misle da su izbori ljepote općenito - namješteni!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene