zna svoje prednosti!

Lucija Lugomer u mini haljini vješto iskoristila raskošne adute, žiri joj poručio da ima savršeno tijelo za sambu!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer +0 Lucija Lugomer Galerija

Lucija Lugomer u prvoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" s plesnim partnerom Markom Šapinom otplesala je sambu i oduševila žiri pokretima.

Najpoznatija hrvatska plus-size manekenka Lucija Lugomer jedna je od natjecateljica nove sezone showa "Ples sa zvijezdama", a u prvoj emisiji predstavila se sa sambom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput i Igor Mešin - 2 nije se suzdržavala Pogledajte što je Maja Šuput rekla o kolegi Igoru Mešinu nakon njihove prve suradnje, nije jedina koja tako misli!

Lucija i njezin mentor Marko Šapina energičnim nastupom oduševili su žiri, a ona je u mini haljini s resama ponosno istaknula sve svoje adute koje je vješto iskoristila i tijekom nastupa.

"Imaš stvarno to nešto. Samo da se još malo više usudiš i bit će super", poručio je Luciji nakon nastupa Igor Barberić koji se s ostatkom žiri složio i kako je njezino tijelo savršeno za sambu.

"Sljedeći put želim vidjeti Luciju the superstar!", komentirao je Marko Ciboci.

Lucija se nakon showa, koji se u programu Nove TV prikazivao uživo, javila i na svojem Instagramu gdje je podijelila uzbuđenje zbog nastupa.

"Ekipa! Ja se stvarno nadam da ste osjetili barem dašak naše sreće i uživancije u našoj sambi. Ples je nešto predivno i na tome se posebno moram zahvaliti svom mentoru/plesnom partneru/profesoru i prijatelju Marku Šapini koji me zaljubio u cijelu ovu priču i još puno više od toga!!! Hvala Nova TV na ovoj prilici", napisala je uz fotku na kojoj pozira sa svojim mentorom, koju je i on podijelio uz svojim pričama na Instagramu i uz nju poručio: "Plešem s ovom divnom osobom".

Lucija i Marko osvojili su 21 bod, a u prvoj emisiji nije bilo ispadanja i tek će sljedeću nedjelju netko morati napustiti show.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 +19 Igor Mešin - 5 Celebrity Igor Mešin se oglasio nakon što je zabrinuo gledatelje Plesa sa zvijezdama: "Sinoć mi baš nije bilo lako!"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) +0 Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda žena Miroslava Ilića, rijetko se pojavljuje, a zanimljivo je kako ih opisuju njihovi susjedi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene