dirljiva večer

Vesna Dragojević nije krila emocije na koncertu u čast njezinu Oliveru, otkrila je i što ju je posebno iznenadilo: "Ja sam u šoku"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Dragojević +0 Vesna Dragojević sa sinovima (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Galerija

Udovica Olivera Dragojevića Vesna iz publike je pratila treći koncert posvećen njemu u Veloj Luci na Korčuli.

U Veloj Luci održan je treći po redu koncert u čast neprežaljenog pjevača Olivera Dragojevića.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Petar Grašo Čarobna večer Oliveru u čast zapjevale naše najveće zvijezde, a obožavatelji stigli čak iz Švedske: "On je bio čovjek iz naroda"

Gradić na Korčuli koji je ovaj rođeni Splićanin nazivao svojim domom okupirali su brojni obožavatelji koji su Oliveru došli odati počast na treću obljetnicu njegove smrti, a njegove najljepše pjesme izveli su Zlatan Stipišić Gibonni, Tedi Spalato, Marko Tolja i Klapa Ošjak.

Koncert je iz publike pratila i Oliverova udovica Vesna, u koju su bili upućeni svi pogledi, a ona nije skrivala emocije i ponos zbog dirljiva spomena na njezina pokojnog supruga.

"Ja sam u šoku, a rekla sam da ću se prestati šokirati. Trebali ste biti ispred naše kuće, nama ljudi ulaze u kuću jer misle da je muzej. I mislim da ovoliko svijeta nikad nije bilo u Veloj Luci. Ne samo u Veloj Luci, nego inače na otoku", rekla je Vesna Dragojević za Novu TV.

Pokojni pjevač u svoju se suprugu zaljubio na prvi pogled, kada ju primijetio na Stradunu 1973. godine tijekom svoje svirke. Vjenčali su se godinu dana kasnije, a u braku su dobili sinove Dina, Damira i Davora.

Vesna se Olivera prisjetilla i na svojem Facebooku, gdje mu je posvetila pjesmu i dirljivu poruku. 

Zbog koronavirusa ovogodišnji se koncert održao na uskom prostoru ispred crkve s ograničenim brojem uzvanika. No svi oni koji su željeli pratiti koncert to su mogli putem dva videoekrana u luci. Posebno je lijepo bilo vidjeti velik broj brodica na kojima su se tijekom izvođenja najvećih hitova upalile i baklje, izvijestio je Ivan Kaštelan uživo u Večernjim vijestima Nove TV.

Brojni Oliverovi obožavatelji uoči koncerta posjetili su i Oliverov grob te su ga zatrpali svijećama i cvijećem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene