Hvalevrijedan projekt

Velikom konferencijom uspješno završen projekt čiji su sudionici bili Ronald Braus i Sanja Pilić

Ronald Braus, Sanja Pilić (Foto: PR) Ronald Braus, Sanja Pilić (Foto: PR) Foto: PR

Ronald Braus, Sanja Pilić i Lidija Horvat Dunjko bili su sudionici hvalevrijednog projekta.

Velikom završnom konferencijom, u prostorijama Kina Kinoteka, svečano je završen projekt KLUB 54 koji je za cilj imao pružanje cjeloživotnog učenja i obrazovanja, poboljšanje kvalitete života osoba starijih od 55 godina, povećanje razine aktivnog sudjelovanja u životu zajednice te smanjenje socijalne isključenosti. 

Pogledaj i ovo Boris Banović (Foto: Anamaria Batur) Nije ugodno Postoji li među hrvatskim celebovima strah od napada Instagram hakera?

Tom prilikom, predsjednica Udruge PET PLUS Mira Davidović, voditeljica projekta Andreja Radinger, koordinatorica projekta Adrijana Pelikon i Ronald Braus, predsjednik Udruge Opera BB, predstavili su hvalevrijedne i impresivne rezultate. 

Besplatne kreativne radionice izvodio je tim stručnjaka, a svi voditelji radionica, njih čak 12, vrsni su stručnjaci u svojim područjima, koji su za vrijeme trajanja projekta posvetili 250 sati korisnicima.
Umjetnički voditelj glazbenih radionica i umjetnički voditelj glazbeno-scenske izvedbe sudionika je hrvatski operni pjevač Ronald Braus ujedno osnivač i umjetnički ravnatelj Opere B.B. ZAGREB, te nositelj projekta KLUB 54+. Zajedno sa svojim stručnim suradnicima: hrvatskom sopranisticom Lidijom Horvat Dunjko, mezosopranisticom Blankom Tkalčić i talentiranim dirigentom Darijanom Ivezićem uveli su sudionike projekta u direktnu strukturu glazbe.

Radionicu književnog kluba – kreativno čitanje i pisanje koja je sudionicima pomogla poboljšati socijalne i emotivne vještine, vodile su prof. Vesna Vrbanović Jančić, i prof. Ivana Plejić Pech.

Radionice kreativnog plesa omogućile su da sudionici otkriju svoju vitalnost, a za to su zaslužne plesne umjetnice, pedagoginje i terapeutkinje Sanela Janković Marušić i Zrinka Šimičić Mihanović.
Profesionalni i vrsni glazbenici Branko Trajkov – Trak i Krunoslav Kobeščak vodili su bubnjarske radionice «Ritam svijeta». Svojim radom pomogli su sudionicima projekta da unaprijede svoje zdravstveno stanje, riješe se stresa i otkriju novu mladost.

Likovno – kreativne radionice doprinijele su unapređenju kvalitete života naših sudionika te poboljšanju emocionalnih i kreativnih vještina. Za njihovo vođenje bile su zaslužne umjetnica i profesorica likovne umjetnosti Natalija Stipetić Ćus te diplomirana slikarica Ksenija Filipović.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene