Sretna obitelj

Lijepa Vanja u profinjenom izdanju zasjenila Luku: Poznati par nije se trudio kriti emocije na važnoj večeri

Obitelj Modrić (Foto: Instagram) Obitelj Modrić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Modrić (Foto: Instagram) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) +0 Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Galerija

Vanja Modrić nije propustila svečanu promociju knjige Luke Modrića "Moja igra".

Na svečanu promocije knjige Luke Modrića "Moja igra" stigla je i njegova najveća podrška, supruga Vanja koja je blistala od sreće i ponosa, a važan događaj nisu propustila ni njegova djeca, sin Ivan te kćeri Sofija i Ema.

Pogledaj i ovo Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 1 odmor u dubrovniku Rijetke fotografije Vanje Modrić u kupaćem kostimu, s Lukom je uživala u ljetnim radostima i bez djece!

Vanja je pažnju plijenila u elegantno crno-bijeloj haljini koja joj je stajala kao salivena, a osmijeh s lica nije skidala cijelo vrijeme niti se trudila sakriti emocije.

"Vanja mi je bila najveća podrška od početka moje karijere, pogotovo u najtežim trenucima", izjavio je također emotivni Luka pred okupljenima i dodao kako će joj uvijek biti zahvalan na svemu.

Luka i Vanja u braku su devet godina, a upoznali su se prije 14 godina u jednom zagrebačkom kafiću.

Svečano predstavljanje Lukine knjige okupilo je broja poznata lica i velik broj članova sportske elite poput njegova suigrača iz Real Madrida Marcela Vieira, izbornika Zlatka Dalića, umirovljenog nogometaša Zvonimira Bobana, trenera Miroslava Ćire Blaževića, tenisača Marina Čilića, nogometaša Matea Kovačića i mnogih drugih. 

Luka se zajedničkom fotografijom s Marcelom i Mateom pohvalio na svom profilu na Instagramu i pokazao koliko je sretan jer su zbog njega stigli u Zagreb. 

"Veliko je zadovoljstvo što ste ovdje u Hrvatskoj, braćo", napisao je Luka uz fotografiju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene