dugo se šuškalo

Glumica na dodjeli Oscara otkrila sretne vijesti, nakon propalih romansi s miljenicima žena, konačno je našla onog pravog!

Vanessa Hudgens Vanessa Hudgens Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Vanessa Hudgens Vanessa Hudgens Vanessa Hudgens Vanessa Hudgens Vanessa Hudgens Vanessa Hudgens i Cole Tucker Vanessa Hudgens i Cole Tucker Vanessa Hudgens Vanessa Hudgens Vanessa Hudgens +17 Vanessa Hudgens Galerija

Vanessa Hudgens je na dodjeli Oscara pokazala trudnički trbuh i tako otkrila sretne vijesti.

Glumica Vanessa Hudgens je trudna.

Sretne vijesti otkrila je na 96. dodjeli nagrada Oscara u Hollywoodu. Nakon što se već neko vrijeme nagađalo da je 35-godišnja glumica u drugom stanju, sada je u uskoj crnoj haljini ponosno pokazala trudnički trbuh na crvenom tepihu.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Vanessa je prije tri mjeseca uplovila u bračnu luku s baseball zvijezdom Coleom Tuckerom, a vjenčali su se u meksičkom Tulumu. Par se zaručio u veljači 2023. godine, nakon tri godine veze.

Pogledaji ovo Vanessa Hudgens Zanimljivosti Strane medije obišle su vruće scene ispod tuša glumice koju više ne viđamo često kao prije

Nagađanja o njezinoj trudnoći krenula su u prosincu prošle godine, zbog fotografija s njezina djevojačke zabave, a glumica je nedavno u podcastu She Pivots komentirala kako su joj komentari o njezinu trubu zasmetali.

Vanessa je prije Colea bila gotovo 10 godina u vezi s glumcem Austinom Butlerom, a prekinuli su 2020. Njih dvoje upoznali su se još 2006. godine kad su zajedno snimali film "High School Musical". Vanessa je tada bila u vezi s kolegom iz filma Zacom Efronom, s kojim je prekinula 2010. godine.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić, TLZP - 13 Mia Negovetić, TLZP - 9 Mia Negovetić, TLZP - 10 Mia Negovetić, TLZP - 4 +35 Mia Negovetić, TLZP - 12 Celebrity Pogledajte trenutak kad su našoj mladoj pjevačici usred nastupa ispali zubi, komentari na ovaj prizor su urnebesni!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Minea - 3 Minea - 4 Minea - 5 Minea - 6 +34 Minea i Antonija Šola Celebrity Crvena mini haljina savršeno je istaknula Mineinu nikad vitkiju figuru, poznato je i kako je izgubila čak 20 kila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene