Ništa se nije promijenila

Strane medije obišle su vruće scene ispod tuša glumice koju više ne viđamo često kao prije

Vanessa Hudgens Vanessa Hudgens Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vanessa Hudgens Vanessa Hudgens Vanessa Hudgens Vanessa Hudgens Vanessa Hudgens Vanessa Hudgens Vanessa Hudgens i Austin Butler - 3 Vanessa Hudgens i Austin Butler - 4 Vanessa Hudgens i Austin Butler - 5 Vanessa Hudgens i Austin Butler - 6 +20 Vanessa Hudgens i Austin Butler - 7 Galerija

Vanessa Hudgens ulovljena je od strane paparazza dok se tuširala u rozom jednodijelnom badiću koji je istaknuo njezin preplanuli ten i vitku figuru.

Holivudska slatkica i glumica Vanessa Hudgens uživala je na djevojačkoj proslavi svoje najbolje prijateljice Sarah Hyland.

Pogledaj i ovo Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Ljepotica! Pokazala seksi grudnjak ispod raskopčane bluze, jasno je zašto je zgodna glumica bila glavna zvijezda ovog događaja

No, ni tamo nije mogla proći neprimjećeno jer su je paparazzi snimili ispod tuša u rozom jednodijelnom badiću koji je istaknuo njezinu glamuroznu figuru i preplanuli ten. Osim toga bikini je imao i duboki dekolte koji je naglasio i njezine grudi.

U zadnje vrijeme često je snimljena u ljetnim izdanjima te se čini kako glumica uživa u sunčanim danima i odmara od poslovnih obaveza.

Vanessa je javnosti poznata po svojoj ulozi u popularnom mladenačkom filmu "High School Musical" te je tada bila u vezi s kolegom iz filma Zacom Efronom, a 2010. godine prekinuli su svoju ljubavnu vezu.

Krajem 2019. godine fanovi su bili sigurni kako su se nakon tada već dugogodišnje veze Vanessa i Austin Butler zaručili. Vanessa je objavila fotografiju na kojoj je nosila dijamantni prsten pa su pretpostavke odmah krenule, a glumica se nakon toga oglasila na Twitteru opovrgnuvši pretpostavke.

''Austin mi je sjajna podrška. Sretna sam što ga imam ovdje. Mislim da je jako važno imati osobu koja je tvoja stijena'', rekla je Vanessa jednom prilikom za Entertainment Tonight.

Međutim, početkom 2020. godine i izbivanja zajedničkih druženja s društvenih mreža, počele su kružiti priče kako par više nije skupa.

''Vanessa i Austin službeno su raskinuli, a Vanessa je samo svojim bliskima rekla o njihovom prekidu", rekao je tada izvor za US Weekly.

Vijest oni sami nikad nisu javno potvrdili, a nakon nekog vremena glumica je za Cosmo UK progovorila o problemima koje su imali u vezi i mogući razlog prekida.

''Ove godine je osam godina – komunikacije videopozivom, dobra komunikacija, poštovanje i povjerenje su ono što nas drži dalje. Najduže što smo bili razdvojeni bila su četiri mjeseca. Počinjete mrziti slušati sebe kako kažete ''Nedostaješ mi.'' Ali ako je to ta osoba, učinite da to nekako funkcionira.''

Međutim, česta razdvojenost presudila je njihovoj ljubavi. Do prekida je došlo nakon što su Vanessa i Austin opet morali biti odvojeni zbog svojih glumačkih obaveza i snimanja filmova.

Vanessa je bila zauzeta snimanjem drugog nastavka filma ''The Princess Switch'', a Austin je tada dobio vrlo važnu ulogu Elvisa Presleyja u filmu ''Elvis''.

Par je nakon svega, navodno, ostao u dobrim prijateljskim odnosima.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 +21 Vesna Dragojević i Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Bivša predsjednica javila se nakon nekog vremena pa pozirala s kolegama, pratitelji joj se ne prestaju diviti!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Elon Musk Elon Musk Elon Musk Elon Musk +21 Elon Musk Zanimljivosti Fotografije najbogatijeg čovjeka na svijetu s godišnjeg odmora pravi su hit na društvenim mrežama, pogledajte zašto!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene